bugün

ahsen unakıtan

son vecizesiyle aklıma direk beni (evet bildiğim şahsımı) aklıma getiren kadın. şöyle ki; babama 3 ay önce 4. evre akciğer kanseri teşhisi konuldu (bkz: küçük hücreli dışı akciğer karsinomu). ben de çok yalvardım allah' a; rabbim babamı kurtar bu hastalıktan, bir şifa ver, bir yol göster, bir derman bağışla allah' ım diye. ama gel gör ki babamın hastalığı gün be gün kötüye gitti, bir sürü yan hastalıklar ortaya çıktı (kan pıhtılaşması, akciğerde enfeksiyon patlaması ve beyne atması, kronik solunum yetersizliği, koah, delirium vs).ama bu zat- ı muhterem ve nerdeyse hazret-i ahsen unakıtan tek bir duayla allah' tan direk yardım aldığını beyan ediyor. Bu durumda ortaya iki sonuç çıkıyor.
1- benim babam allah' ın yardım etmek istemediği bir kulu. ama kemal unakıtan sevdiği, bir tek duayla torpil geçtiği bir kulu. bu durumda ahsen unakıtan' da yarı peygamber sayılır herhalde.
2- ahsen unakıtan allah' ın kendisine ayrıcalık yaptığını, kendini ve kocasını diğer kullardan üstün gördüğünü iddia etmek suretiyle çok büyük günaha girmiş bir fani.
iki durumun da ne bana, ne diğer normal! insanlara bir faydası yok.

Hayır o değil, ohio' ya ayıp oluyor!