bugün

işerken hissedilen yanma

iŞEMEDE YANMA
Tanım: idrara çıkma esnasında ağrılı ya da ağrısız penisin veya vajina'nın iç kısmında oluşan ve yanma hissini veren bir rahatsızlıktır,
Nedenleri: idrar torbası iltahabı, bel soğukluğu, prostat iltahabı. gibi üretra hastalıkları neden olur.
Öneriler: Bır çay fincanı kaynar suyun içine, bir çay kaşığı nane katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir.
* Her gün bir su bardağı peynir suyu içilmesi faydalı olacaktır.
* Bir çay fincanı kaynar suyun içine, bir çay kaşığı san bal­lıbaba katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir.
* Bir çay fincanı soğuk suyun içine bir çay kaşığı ebegü­meci katılıp oniki saat beklendikten sonra süzülerek günde iki kez, sabah kahvaltılarından yarım saat önce ve geceleri yatma­dan önce birer çay fincanı içilir.
* Bir çay fincanı kaynar suyun içine, ince kıyılmış bir çay kaşığı hatmi kökü katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklen­dikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir.
* Bir çay fincanı kaynar suyun içine, bir çay kaşığı karabaş otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fıncanı içilir.

kaynak:http://www.saglikbilgiler...serken-yanmanin-tedavisi/