bugün

uludağ sözlük köpek avlama timi

Açılın beyler über analitik zekamla ben çözümü buldum.

Hemen mutlu köpüşler evi gibisinden istanbul’un dışında muhtemelen Silivri taraflarında bi tesis kuruyoruz. Burası bizim propaganda merkezimiz. Bu tesiste yaralı köpüşleri filan tedavi ediyoruz ne kadar aktivist ne kadar mavi saçlı ne kadar memelerine iki bira dökmeden sevişmeyen varsa bizim doğal destekçimiz oluyor. Hadi yine iyisiniz amk! Buradan ayıklayın beyler!

Sonra alman merkezli bio hund gmbh (organik köpüş şirketi) diye bir şirket kuruyoruz. Bu amk çinlileri Avrupa malını çok sever hem de işler boka sararsa işi Almanlara yıkmış oluruz. Devlete de vergimizi vereceğimiz için devlet te memnun.sırtımızı devlete dayadığımız için uygulamalarda filan jandarmaya duba yoh bi yarram yoh da diyebiliriz böylece. statünüz de gelişti amk!

Daha sonra ne kadar ipten kopan kazıktan kurtulan anasından babasından beddualı tip varsa hepsi köpek toplama timi oluyor. Bu topladığımız köpüşlerden üçü beşi yalandan tedavi ettiriliyor. Geri kalanı entegre köpek işleme tesisine gönderilip orada işleniyor, artık köpek sosisi, köpek pastırması filan. Bence bu Çinliler bu ürünleri de çok sever.

Şimdi hem köpekseverleri memnun ettik, hem devleti arkamıza aldık, hem it kopuğu iş güç sahibi ederek işsizliği suç oranlarını filan düşürdük, hem istanbul’daki sokak köpeği sorununu çözüdük hem de cebimizi doldurduk, daha iyi bi fikri olan varsa beyin fırtınası yapalım yoksa gelin bu organizasyondaki konumunuzu konuşalım. Bi an zekamdan tırstım amk! Ahey ahey!