bugün

türkiye de lise öğrencilerinin durumu

bugün haberlerde istanbulda iki lise öğrencisinin apartman arasında ilişkiye girdiği haberini okuduktan sonra öğretmen arkadaşlarımın anlattıkları aklıma geldi.

annelerinin götlerini çekip birbirlerine gönderip "sen bacını bana gönder ben anamı sana göndereyim" diyenlerden tut, kendisini tahrik eden kıza tecavüz etmeye kalkışan erkek öğrenci, öğretmenine mesaj atıp yatağına davet edenden tut, çırılçıplak insta profili oluşturup disipline giden öğrencinin utanmaması, anasının fake insta profilini açıp erkek öğretmenlere müstehcen mesaj atan öğrenci, sınıf içerisinde birbirinin pantalonu içine ellerini sokup birbirlerine mastürbasyon yapanlar ve tüm bunlara karşı ufacık utanma yaşamayan bir gerizekalı topluluğundan bahsediyorum.

ben duyduklarım karşısında sinirden donakalmıştım. öğretmen arkadaşlarım asla çocuk sahibi olmamayı kafaya takmış durumda ki kazara olursa keni öğretmenlik yaptığımız okul dışında hiçbir okula veremeyiz diyorlar. ve bu size yazdıklarımın inanın çok fazlasını dinledim ve bir öğretmenden değil 6 farklı öğretmen arkadaşımdan ve hepsi farklı okullarda.

artık bazen o kadar çok çocukları dövüyoruz ki anneleri babaları bize teşekkür ediyor diyorlar. hatta bir babanın oğlunu dövdürmek için adam tuttuğunu bile anlattılar. veliler bıkmış vaziyette sadece liseyi bitirsin diplomasını alsın modundalarmış.

hakaretten dayaktan anlamayan utanması sıkılması olmayan gerizekalı vicdansız ve korkutucu bir nesil geliyor sanırım.