bugün

hdp ve hüdapar ın terörle bağlantısı

aramızdaki ikiyüzlü yavşakları bir kez daha gün yüzüne çıkarmış bağlantılardır. bunlar var ya o kadar ahlaksızlar ki ben buraya gelip bu şekilde suratlarına vurunca kuduruyorlar bize hakaret ediyor bilmem ne diye.

özellikle bir tanesi var sabahtan akşama cuhape cuhape diye geziyor. bundan 5-6 ay önce geldi bana dedi ki "muhalefet hdp ile işbirliği yapıyor ne diyorsun" diye. açıktan kendisine sordum "biz hdp ile işbirliği yapılırsa millet ittifakına oy vermeyeceğiz ama akp böyle bir şeylere girerse sen oy verecek misin" diye. ölmüş ailesi üzerine yemin etti oy vermem hatta sürekli eleştiririm dedi. bunları diyen gevşek bugün hüdaparı aklamak için 40 takla atıp hala cuhape cuhape diye o rezilliği ile geziyor burada. tek bir tane eleştiri entrysi girmedi bile üstüne mührü de akp ye ve reyisine bastı gene zerre utanmadan sıkılmadan.

hdp ne ise hüdapar o'dur ne eksik ne fazla. ama efendim hüdaparın oyu yüzde 1 bile deyil falan gibi aklama çabalarına girenler kendilerini iyice rezil kepaze ediyorlar. hoş onlar için rezil olmak gibi bir şey söz konusu değil ama onların adına biz utanıyoruz gene. ulan hdp yi eleştiriyorsunuz ki haklısınız biz de eleştiriyoruz ama chp bu işe girince ağzınızı ayırıp sabahtan akşama kusup vatan millet sakarya derken konu hüdapara neden hiç gelmiyor ? hala aklamaya temiz göstermeye çalışıyorlar yüzleri kızarmadan. ne kadar yalancı ne kadar sahtekar olduklarını kendi kendilerine ispat ediyorlar. konu hdp olunca o ortaya döktükleri tüm o vatanseverlik milliyetçilik yalandan dolandan ibaret işte böyle.