bugün

recep tayyip erdoğan ın şimon peres e verdiği ayar

duyduğumda hayrete düştüğüm ayrıntısını öğrendikten sonra bir an sevinip aklıma rte'nin bop eşbaşkanı olduğunu dile getirdiği videosu geldikten sonra da lan bu herif anlık sinirle yapmıştır bunu kesin özür diler şeklinde sevincimi kursağımda bırakan ayar. ki hemen ardından yaptığı açıklamada benim tepkim peres'e değil moderatöreydi diyerek beni haklı çıkarmıştır.
kırk yılda bir kedi olup bir fare tuttun onu da yut be birader. deki "peres'e sinirlendim moderatör de yanlıydı" de ama israil'e tepkini sürdür. deki katilsiniz. peres denen adamın şehrimiz günde on kez roketatarla saldırıya uğruyordu sizde olsa yapmaz mıydınız sorusuna bizde günde 20 kere oluyor o dediğiniz, ayda 1 şehit veriyoruz ama siz o şerefsizleri terör örgütü bile saymıyorsunuz demeliydi benim başbakanım. ki ne yazık ki rte öyle değil.

diplomatik değil meğil o konular hikaye. onlar işlerine geldiğinde diplomatik olmuyorlar. koskoca türkiye cumhuriyeti başbakanıyla bir memuru denk tutuyorlar o zaman böyle başa böyle yarak. ama bunu böyle değil düzenli yapmalı, döneklik göstermemeli.