bugün

recep tayyip erdoğan ın şimon peres e verdiği ayar

tayyip bey'in israil reisicumhuruna verdiği tevrat'lı filan "yerel seçim ayarından" sonra aziz nesin'in o meşhuur özdeyişi kulaklarımda çın çın çınlıyor:

(bkz: turk halkinin yuzde 60 i aptaldir)

bir toplum hadiseleri bu kadar sığ, bu kadar hamasi kavrıyorsa işte o toplumda recep tayyip'ler başvekil, gül abdullah'lar reisicumhur olurlar...

yahu bu adam filistin'de 1200 kişi öldürüldü diye böyle gürültü koparttı tamam, sınır komşumuz ırak'ta abd işgali yüzünden 1,5 milyon insan öldürüldü niye abd başkanı'na veya herhangi bir abd'li yetkiliye niçin ses etmedi acaba? orada ölenler müslüman değil miydi? abd ırak'ta müslüman kanı akıtmadı mı? ne oldu recep tayyip bey, hayrola niçin estin gürledin seçim mi var yoksa?????

"madem israil'e bu kadar öfkelisin türk büyükelçisi'ni geri çağırsana, ülkenden israil büyükelçisini sepetlesene" diyen muhalefete "beyler bakkal dükkanı yönetmiyoruz, ülke yönetiyoruz" demişlerdi...

israil terörüne karşı bir tbmm bildirisi ile protestoda bulunalım diyen chp'lilere partisinin meclis başkanı köksal toptan aracılığı ile "işinize bakın, olmaz öyle şey" demişlerdi...

israil ile ikili antlaşmaları feshetmesini telkin edenlere hiç ses etmemişlerdi...

ortadoğu'dan müslümanların silinmesi ve nil-dicle arasında büyük israil'in kurulması anlamına gelen bop eşbaşkanlığını halen recep tayyip bey hazretleri yürütmektedirler.

gazze saldırısından sonra ne zaman türkiye'de meydanlar dalgalanmaya başladı, bizim tayyip bey'in ampulü yandı.

recep tayyip bey birden davos'ta gökgürültülerini andıran bir velvele ve heybetle islam mücahidi kesiliverdi.

benim zavallı halkım dün gece istanbul atatürk havalimanı'nda, internette, kahvehanede bugün cuma namazı sonrası cami avlularında işte bu adamı dünya çapında lider, yeni atatürk, islam'ın kılıcı diye göklere çıkartıyor...oylarını da paşa paşa gidip ona verecekler. 29 mart akşamı nur topu gibi bir seçim zaferi bekliyor ampul partisini.

"tayyip'i vallahi hiç sevmem ama vallahi iyi etti" diyenler ise bu durumun en umutsuz vakaları, onlara haşa söz söylemek ne mümkün. allah akıl fikir ihsan eylesin.

"chavez'i alkışlayanlar iş tayyip'e gelince pıss" mış...chavez'in israil'e tepkisi kendisine oy, seçim zaferi, bilmemkaç tane belediye başkanlığı olarak geri dönmeyecek. ayrıca chavez'in halkı müslüman değil, dolayısıyla bu çeşit duygusal tepkimelerle (!) milletinin heycanını ayaklandırıp oy arttırması olanak dışı. ve yine ayrıca bizden başka hiçbir ülkede devleti yönetenler ülkelerinin dış politikasını yerel seçimlere bu şekilde alet etmezler.

memlekete mazlum bulamayınca enternasyonal mazlum edebiyatına soyunan recep tayyip bey, sen bu halkın başına geçmeye müstehaksın. böyle halk oldukça sen daha nice senler padişahımız olacaksın.

aziz amcanın lafı aklımdan hiç çıkmıyor nedense. hem de hiç!