bugün

dine asıl zararı dinsizler değil dinciler verir

iman duygusunun akp dinine inanmak olduğunu sananlar bu yüzden ateist oluyor.
....

binlerce insana denk gelip konuştum uzun yıllardır. son 5-10 yılda profil çok değişti.
eskiden, dinleri araştırmak isteyen vs insanlar gelirdi... sorularını sorardı, o ne bu ne, şu ne anlama geliyor vs diye.

en bariz örneği bir kaç yıl önce bir abla girdi içeri... dedi ben hristiyan olmak istiyorum vaftiz edin... arkasından ama saydırıyo akpliler yobaz diye falan.
dedim abla iyi hoş güzel de... o işler öyle olmuyor. bir 6 ay 1 sene bir git gel, kim neye inanıyor önce bir öğren, ondan sonra kendi içine bir bak düzgünce karar verirsin falan amenna...
çok ısrar etti...başımdan savmak için, biz şabat günü toplanırız, pazar günü bizle aynı yerde toplanan bir protestan grup var... dedim bir de onlara bir git konuş.

z kuşağı gençler geliyor mesela... onların da bir kısmı kendine uyan bir din arıyor. filmlere ya da batı kültürüne bakıp her şey serbest hiç bir şey günah değil sanıyorlar. ama yukarıdaki ablanın söylediklerinin benzerlerini duyarsın hep.

napiim lan... netice biz de kendi inancımıza göre tanrıya karşı bir sorumluluğumuz var, kapıdan gireni vaftiz edemeyiz ya.

siz asıl, dünyanın ömrü yeterse, şu son kuşak büyüyüp çoluk çocuk sahibi olup da o çocuklar genç olduğunda seyredin asıl.

şimdiki amerika gibi olacak her yer.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar