bugün

ateistlerin inançla ilgili konularda saçmalaması

inanaların inanmayanlar hakkında saçmalamalarıyla doğru orantıda varlık gösteren durumdur. çuvaldızı herkes kendine batırmalı, kimse kendini sütten çıkma ak kaşık sanmamalıdır.

not: bu sözlerim, "sen benim inancımı nasıl eleştiriyorsun?" diyip daha öncelerden sabıkası inançsızlık hakkında dünyanın en aptal ve basit laflarıyla/hakaretleriyle/saçmalamalarıyla dolu olan kişileredir. kimsenin derdi kendini germeyen lakin ciddi ciddi hakarete uğrayıp bunu dile getiren inançlı kişiler üzerlerine alınmasın.

edit: anlayacağınız, kimsenin "ben inanıyorum sen beni eleştiremezsin, ama sen inanmadığın için ben seni eleştirebilirim, hatta hakaret edebilirim" gibi çükündürük bir takım mantıksızlığı kendinde bir hak olarak görmeye hakkı yoktur. bunu yapan adama hatırlatırım ki sen bir taraflarını yırtıp başına da geçirsen, cevabını kendinde hakaret etme hakkı gördüğün adamlardan alırsın. sonradan ağlamak en hafif tabiriyle ikiyüzlülüktür. temel hak hukuk bilgisinden yoksun insanlara ilkokula gidip hayat bilgisi/vatandaşlık bilgisi* dersini tekrardan almalarını salık veririrm.