bugün

2023 teki her oy namazdan oruçtan hacdan önemli

Evet arkadaşlar sayın vekilimizin dile getirdiği gibi islam dinine güncelleme geldiği için herkesin imanını tazelemesi gerekiyor. Tarifi veriyorum herkes uygulasın sonra sayın vekilim çok kızıyor. 1.şartımız hala kelime i şehadet. 2. Şart akp’ye oy atmak. Vay efendim seçim yok napıcaz, yok efendim ben 2002’ de zaten akp’ye oy verdim bi kere verince kabul olmuyor mu gibi sorularla gelmeyin. Gerekirse herkes evinde sandığını, oy pusulasını yapacak o oy ATILACAK!
3. Şart namaz, Sayın vekilimizin de belirttiği gibi oyların hesabı namazdan çok sorulacağı için önce oyumuzu atıp, sonra tekbirimizi alıp namazımızı eda ediyoruz.
4. Şart oruç. zaten sene de hepi topu bir ay tutuluyor adam gibi herkes ağzını tutsun yemezseniz ölmesiniz. oruçlu ağızla yapılan gıybet ve hırsızlığın cezası hafifletildi ama kul hakkı yenen bi şey olduğu için onda indirim yok!
5. Şartımız zekat. Ülkemiz ekonomisi son dönemlerde altın çağını yaşadığı için, devletimiz her vatandaşın sahip olduğu malın kırkta ikisini alıp birini Etiyopya, Cibuti gibi hala elinde mızrak kıçında yaprakla gezen din kardeşlerimizin islama uygun giyinmeleri için belli merkezlere lcw mağazaları açılacak tabi ki her mağazada seçim sandıkları ve akp logolu pusulalar gönderilecek bazı ücra yerlerde ampul henüz bilinmediği için pusulalara meşale, kandil gibi yöresel figürler basılacak. Oyunu atan donunu alacak. Diğer kırkta bir, eski maliye yeni uzay işleri bakanımızın Mars’a 4. Köprü, Neptün’e 7. halka gibi projelerinde kullanılacak. Evet zekat miktarı artık kırkta iki! 5.şartımız hac. Malum pandemi ve Suud hanedanlığının bazı puştlukları yüzünden hac farizamızı yerine getiremiyoruz lakinn Allah’ın izni oylarımızın gücü ile sapkın wahhabi Suudlardan Mekke’yi alıp halifeliği yeniden tesis edeceğiz. Selam dua ve oy pusulası ile…