bugün

20 yıldır müslümanların yönetip içine ettiği ülke

Bu ne biçim mantık amın oğlu dedirten bir önerme. Osmanlı devleti de müslümanlar tarafından yönetildi. Yükselten de müslümandı deviren de. Avrupa geriyken hristiyandı ileriyken de hristiyandı. Gerçi Protestanlık sayesinde ama o ayrı mesele.

Şimdi çıkıp "ateistlerin uydurduğu komünizm milyonlarca canın ölümüne sebep oldu katil ateistler" desem ne olacak orospu evladı?

Baştakilerin amcıklıklarını ne diye dinime yıkmaya çalışıyorsunuz lan fiskobirlikler sizi. Siyasal islamcılardan da kemalistlerden de gına geldi. Biriniz türbanı diğeriniz birayı yasaklar. Bu ülke son yirmi yıldır değil, atatürk'ün vefatından beri düzgün yönetilemedi. Kimse kusura bakmasın en fazla güzel icraat yapan bile dişin kovuğunu dolduramadı. Demokrasi aşkıyla yanıp tutuşan kemalist denen kişiler seçimle gelenleri darbeyle indirip demokrasiyi getirmeyi kendine görev edinerek demokrasiyi bitirdiler. Yani hiçbiri bi boka yaramaz. Bir kısım ülkenin içine etmeseydi şu an bunlar içine edecek desteği bulamazdı. Kendi kendinize canavar yarattınız. Harbiden bu ülkenin iq seviyesi 90 ı geçmez babacım.

Yazar notu: münafık diye bir şey de var haberiniz olsun. Ve ben baştaki 90 wattlara ne zaman baksam müslümanlık değil münafıklık görüyorum. Sizin de farklı bir şey gördüğünüzü sanmıyorum.