bugün

islama saldırmadan da ülke kurtarılabilirdi

Öncelikle belirtmek isterim ki Atatürk dini yok etmeye çalışmaMıştır, öyle olsaydı bugün Türkiye'de din diye birşey kalmamış olurdu, çünkü bütün din adamlarını astıracak güce sahipti.
Her zaman referans olarak gösterilen "gökten indiği zannedilen dogmalar" sözü de ucu açık bir sözdür, burada bahsettiği kuran değildir, Kuran'da ne yazdığını bilmeyen cahil halkı kandırmak için uydurulan ve Kuran'da yazdığı iddia edilen saçmalıklardır,
islam'a savaş açan biri neden Kur'an'ın mealinin çıkarılması talimatı vermiş olsun? Evet sevgili yuzırlar, ilk Türkçe kuran meali Atatürk'ün emriyle yapılmıştır, o güne kadar hacılar, mollalar halka ne diyorsa yutturmuştur(hani Arap alfabesi bilmeyince dedemizin mezar taşını okuyamıyorduk ya, sanki herkes arapça biliyordu.)
Bugün bile kuranla ilgili yalan iddialar bulunuyor, mesela mezheplerin Kuran'da yazdığını iddia edeni gördüm ki imam hatip mezunu da aynı zamanda,
Atatürk din iman ayağına halkı kandırıp ayaklanma çıkaran şerefsiz sahte şeyhlere karşı mücadele etti, islam'a karşı değil.
Atatürk'ün konuşmaları isteyenin işine geldiği gibi yorumlayabileceği sözler içermekte, işin daha kötüsü bazı sözler farklı yorumlandığı zaman hem dinci* kesimin hem de ateistlerin işine geliyor.
Atatürk hiçbir zaman dine karşı, Allah'a, peygambere karşı bir konuşma yapmamıştır, Türkiye şeyhler, müritler ülkesi olamaz demiştir, hatta şeyhleri, dervişleri astırmış olması islam'a yaptığı belki de en büyük hizmettir,
Şeyhine kul olmayan Allah'a kul olamaz diye kandırabilen sahtekarlara karşı mücadele etmiş olmasını islam'a savaş açmak gibi göstererek ve tabiki özellikle annesine iftira atarak cehennemdeki yerlerinizi sağlamlaştırdığınıza inanıyorum. Öbür tarafta Hitler'e benden selam söylersiniz, orospu çocuğunu bilime katkılarından dolayı severim.

Atatürk aleyhine kullanılan her şeyde mutlaka sahte, uydurulmuş bir şeyler bulunuyor,

Birde şu var, hadi diyelim ki Atatürk islam'a saldırdı,
islam'a saldırdı dedikleri zaman ülke zaten kurtarılmıştı,
Yani ülkeyi islam'a saldırırken kurtarmış olamaz.