bugün

17 günlük kapanma komedyası

1 hafta önce covid denen zıkkımı atlattım. hasta oldum ve iyileştim. tamamen iyileşeli 1 hafta oluyor. pisi pisine evde otururken hasta oldum. eve getirdiler hastalığı ki, hastalığı getiren aile bireyleri de mecburiyetten dolayı hastaneye gitmişlerdi. oradan kapıp getirdiler mikrobu.

bir yıldır gezmek için dışarı çıkmıyorum. sadece ihtiyaç doğrultusunda işimi görüp geliyorum. hastalık yine de beni buldu. ona rağmen yasak diyerek evde duruyorum. ancak dışarı bakınca milletin bu yasağı pek takmadığını görüyorum ve çıldırıyorum.

ulan sayın amına koduklarım (dışarıda sebepsizce gezenler) asıl benim bu yasağı sallamadan gezmem gerekir. bende kol kadar antikor var şu an. 4-5 ay boyunca bulaşma riski minimuma düştü benim için. yine de yasaklara uyuyorum. siz neyinize güveniyorsunuz? sizi geçtim de başkalarına bulaştıracaksınız yazık günah.

ama yok arkadaş ciddi söylüyorum ki ben enayinin önde gideniyim. başka açıklaması yok. yasaklara uymaya devam edeceğim. yasaklar bitince ise sikmişim evde otur tantanasını. yetti artık canıma. devletin koyduğu yasağa uyarım, önlem olarak gösterdiklerini uygularım ama artık bunların dışında kendimi kısıtlamam. *