bugün

20 mart 2021 istanbul sözleşmesi nin feshedilmesi

Aşırı sevindirici olan olaydır. iş yerinde şu an utanmasam göbek atacağım. Artık kadınlar kocasını boynuzlayıp nafakasını yiyebilmek için sevgilisi ile resmi nikah kıymamazlık yapmayacak. Erkekler kuru iftira uğruna hapse girmeyecek. Bazı geri zekalıların iddia ettiğinin aksine istanbul sözleşmesi bizzat kadın cinayetlerini arttıran en büyük etken olmuştur. Kadın aldatıyor ardından kocasının nafakasını yiyebilmek için sevgilisi ile resmi nikah kıymıyor. Ulan bunu hanginiz yedirebilir? Tecavüz iftirası ile kaç erkeğin hayatı mahvoldu. Nafaka denen olay zaten komple kalkmalı. Sanki 19. yüzyıldayız da sanki kadınların iş sektöründe esamesi okunmuyor da bir de nafaka talep ediyorlar. Sanayi devrimi sonrası erkeklerin yaptığı her işi kadınlar da yapabilir hale geldi. Gerzek feministler ve götünü siktiren pasif meriçlerin kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilir deyip de erkeği maddi manevi sömüren istanbul sözleşmesini desteklemeleri ayrı bir komedi. Avrupa birliği bu sözleşmeyi imzalamadı. Yine birçok avrupa ülkesi imzalamasına rağmen yürürlüğe koymadı. Çünkü bu sözleşmenin devasa bir eşitsizliğe yol açtığını onlar da biliyor. Sik kafalı solperenler yüzünden erkeklere potansiyel terörist gözüyle bakılmaya başlandı. Oyunu böyle oynayacaksak alın size kadın terörü tam liste (bkz: #43669032)

ha bu arada şunu da ekleyeyim akp'li değilim ve ateistim. O yüzden çomar olduğumu söylemeden önce iki kere düşünün.

Şu iki entryde yazar arkadaşlar durumu güzel özetlemiş: (bkz: #44540651) (bkz: #44541053)

ingiltere'nin dahi yürürlüğe koymadığı, kabul eden avrupa ülkelerinde dahi kadın cinayetlerinin azalmayıp bizzat arttığı bu sikko sözleşmenin iptaline sevindiğimiz için çomar ilan ediliyoruz. Sosyal medyada, sözlük sitelerinde kız düşüreceğim diye bu sözleşmenin radikal savunuculuğunu yapan östrojen meriçleri görünce beni bir gülme tutuyor.

Ayrıca bu sözleşmenin iptali tek başına yetmez. 6284'ün de değişmesi gerekiyor.

Edit: Niye eksiliyorsunuz amına kodum feministleri bu sözleşmenin iptali saçınızı mora boyatıp bar tuvaletlerinde götten vermenizi engellemiyor.