bugün

istiklal marşı

insanımız değişiyor ahlak anlayışı düşünce yapısı sürekli değiştiriliyor böyle giderse istiklal marşımız da değişecek mehmet akif ersoy "allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın" demişti ama bu halk aklını başına toplamazsa yazılacaktır.

türk halkı nasıl değişti (bkz: yeşil kuşak projesi)

daha marşımıza bile sahip çıkamadık geleceğe nasıl umutla bakacağız.

birinci kıtanın ilk kelimesi: korkma.

ama görüyoruz ki korkak bir halk yetiştirilmiş. hakkı yeniyor susuyor 8.ci sınıf vatandaş statüsünde almanya'da bile daha çok saygı görürsün en azından işçi olarak çalıştırırlar sonra emekli yaparlar. zaten almanya'ya kapağı atmak için binbir türlü fırsat kollamaktadır korktuğu için yarınını kestiremez.

ikinci kıtanın ilk kelimesi: çatma.

en ufak eleştiride bile karşısındakini ömür boyu hapise attırabilen ve buna gücü yeten bir otorite. hatta durum o kadar vahim ki sahte şeyhlerin tarikatların avukat orduları vardır (kedici adnan oktar buna örnek) kendisine yapılan eleştirileri asla kabullenemez halk bu yüzden korkuyor. bu insanlar kendilerini güvende hissetmiyor. güvende hissetsin diye demokrasi gibi kavramlar yaratılmıştır ama demokrasi diye birşey yoktur aslında.

burada bahsi geçen korkma, çatma kelimelerini siz insanlara söyleniyor farzedin o zaman taşlar yerine oturuyor. umarım benim gibi düşünen üç beş kişi vardır sözlük sadece cinsellik üzerine konuşan insanlarla dolu olmasın biz bunedio değiliz.