bugün

müftü yardımcısı ve şoförünün çocuk istismarı

Çorum'un Kargı ilçesi, aylardır müftülükte meydana gelen cinsel istismarı konuşuyor. istismarın mağduru, bugün 24 yaşında olan K.T. adlı genç adam.

K.T.'nin iddiasına göre…

O daha ilkokuldayken, annesi ikinci bir evlilik yaparak, Y. köyüne taşındı. Yatılı bölge okuluna verilen K.T., izin günlerinde annesinin yaşadığı köye geliyordu.

Bu günlerde üvey babasının damadı olan H.B.A.'nın evinde çocuklarıyla oynuyordu. Şimdi 42 yaşında olan ve Kargı Müftülüğü'nde şoför olarak çalışan H.B.A., eve geldiğinde K.T.'yi istismara başladı.

istismar dağda, ormanda, köy yollarında, boş evlerde ve kulaklarınıza inanamayacaksınız, kaymakamlık binası içerisindeki müftülüğün arşiv odasında bile devam etti.

K.T., savcılıkta alınan ifadesinde şu iddiaları dile getirdi:

“Bilmediğim, bilincinde olmadığım, yaşamak için yaşımın uygun olmadığı cinselliği bana alıştırmıştır. Evinde, Kargı Müftülüğü'nde, dağda, ormanlık alanda, evin yakınındaki boş evde birliktelik yaşadık. Beni 10 yaşlarından itibaren istismar etmiştir. Kendisini bir baba profili gibi görüyordum. O da ilgimi ve sevgimi kötü emellerine alet etmiştir.”

K.T., istismarın lise ve üniversite yıllarında sürdüğünü, intihara kalkıştığını, annesinin evliliği bozulmasın diye şikayetçi olamadığını ileri sürdü. Hatta K.T. mecbur bırakıldığı ilişkiden ötürü cinsel eğiliminin değiştiğini savundu.

Genç adam, H.B.A. ile aralarındaki konuşmanın kaydını savcılığa kanıt olarak sundu. H.B.A., kaydın ortaya çıkması üzerine “Zafiyet göstermiş olabilirim” dedi.

Geçen 7 Mayıs'ta tutuklanan H.B.A.'ya zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı ve hürriyetinden yoksun kılma suçlarından iddianame düzenlendi.

iddianamede şöyle yazıyor:

https://www.sozcu.com.tr/...-cinsel-istismar-6116219/

https://www.internethaber...ortaya-cikti-2139580h.htm