bugün

21 aralık 2008 galatasaray beşiktaş maçı

delgado'nun kartıyla ilgili makaleler yazan arkadaşlara götümle güldüğüm maç. aynı kart aynı durum için gs'li bir oyuncuya gösterilseydi ya da hakem delgado'ya kart göstermese ve 11'e 11 bir maçı delgado sayesinde bjk kazanmış olsaydı yine herkes objektif değil işine geldiği gibi yazacaktı.
kaldı ki bu " kart ver hoca " hareketine- sözüne kart gösterme işi başlı başına bir saçmalık. böyle gerizekalı bir kural hangi sivri aklın bir ürünü merak ediyorum. bu koca götlü adamlar hiç mi futbol oynamadı, saha içindeki topçunun haleti ruhiyesinden zerre kadar anlamıyorlar mı?

tabii bu sözlerimi delgadoyu savunmak için yazmıyorum. hali hazırda gerizekalıca olsa da böyle bir kural işlemekteyse sen de oyunu bu kuralı göz önüne alarak oynayacaksın.

benim sözüm denizli'ye. geldiğinde bu takım yenilgisizdi. şimdi üst sıradaki takımlardan 4 tanesine de yenildin. deplasmanda iğrençsin. oyuncuların en kritik maçlarda kırmızı kart görüp maçın içine sıçtılar. ( fb- cisse , ankara-sivok ve dün delgado )
siz orada ne iş yaparsınız? teknik direktörlük sadece maç kadrosunu belirlemek midir? bu adamları disipline etmek çok mu zordur.
eğer bir takım 3 kritik maçta da 10 kişi kalıyorsa kusura bakmayın ama bunu tek suçlusu sizsinizdir.

bana maval okumayın.
yok benim adım denizliyse, bu takım beşiktaşsa, biz sene sonunda görüşürüz de vs vs..

hayır bursa, kayseri ve anteple inter toto için yarışan bir beşiktaş'a doğru gidiyoruz. sonumuz hayrola.

çok dertliyim sözlük.
çubuklu formamıza, o kutsal renklere ihanet edenleri gördükçe sinirden ağlayasım geliyor.