bugün

21 aralık 2008 galatasaray beşiktaş maçı

maç 90 değil 90.000 dakika 11'e 11 de oynansa galatasaray'ın kazanacağı maçtır.

hakemin delgadoya gösterdiği kırmızı kart kesinlikle ağır bir karardır fakat hakemler o harekete kesinlikle sarı kart gösteriyorlar. bugüne kadar ligdeki bütün maçlarda aynı hareketin karşılığı sarı kart olmuştur. delgodo da bunu bile bile o hareketi yapmıştır. bence burda kabahati hakemde aramak yerine bu maçta arkadaşlarını satan delgado'ya yöneltilmelidir tepkiler..

iki penaltının da kesinlikle tartışmasız penaltı olduğu kesindir. sevet'in golü ile ilgili olarak da gol kararı kesinlikle doğrudur. yanlış olan beşiktaşın ibb maçında verilmeyen golüdür. kaleci topu kontrol etmişse topa müdahale edemezsiniz lakin kalecinin topun üstüne elini koyması kesinlikle kontrol olarak değerlendirilmemiştir futbol kurallarında.. hata servetin golünde değil, beşiktaşın ibb maçında verilmeyen golünde yapılmıştır.

galatasaray kesinlikle maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olmuştur. istediği zaman oynamış, istediği zaman durmuştur. beşiktaşın gollerine gelirsek ben bu gollerin tamamen attığımız goller sonrası gelen rehavetlerden kaynaklandığını düşünüyorum. eğer o pozisyonlarda maç 0-0 olsaydı bence galatasaray o golleri bu kadar kolay yemezdi. hadi birini yedi 2 defa aynı rehaveti göstermezdi.

galatasaray akşam çok haklı bir galibiyet almıştır ve bu galibiyeti kapasitesinin altında oynayarak almıştır. galatasaray biraz asılsaydı maça cidden beşiktaş için hüsran olabilirdi.