bugün

21 aralık 2008 galatasaray beşiktaş maçı

galatasaray'ın kazandığı maçtır. işin ilginç yanı olarak, beşiktaşlı yöneticilerin maçtan sonra sahanın içine girip hakemin üstüne yürümesi bile yetmemiş bazı fenerli kardeşlere.

bu cimbom maçlarında çok yalakaymış bjk yöneticileri, çok pısırıkmış meğerse. keşke sahanın içine kadar girmişken tekme tokat dalsalardı hakemlere. ya da fenerbahçe'nin çirkef yöneticileri gibi şeref tribününde küfür etselerdi galatasaray başkanına. o zaman tatmin olacak mıydınız? kendi yöneticileriniz gibi davranmayınca, kavga küfür kıyamet gitmeyince tatmin olamıyorsunuz herhalde. ya da aurelionun yaptığı gibi otoparkta bir futbolcuya arkadan saldırarak gösterselerdi kızgınlıklarını. tabi rüştü'nün fenerbahçe'deyken kendi taraftarından yediği dayağı beşiktaş taraftarından yemiyor oluşu da garip gelmiş olabilir bazı bünyelere.

ulan galatasaray ve beşiktaş oynadı, fenerbahçe'ye dert oldu. birden biri hepsi beşiktaş'ın dert ortağı oldu, "ah kartalım vah kartalım bak gördün mü naptı cimbom size" muhabbetleri vs. tam eğlenceliksiniz vallahi, helal size...*

zorunlu edit: hadi içiniz rahat etsin, demirören de ana avrat saydırmış. hadi gene iyisin kanarya...

http://www.milliyet.com.t...fur%20skandali&ver=85