bugün

atatürk ün her gece yarım litre rakı içmesi

Bahsettiğiniz rakamlar çaylak rakamlar. Ulu Önder Atatürk'ümüz en az bir 70'lik içmiştir bence her gece, bu da 70 cl, yani 700 mililitre eder.

Evet, Atatürk 100 yıl sonrasını görebilecek kadar yüce bir liderdi. Sanırım kendisi bugünlerde kendisinin ismini kullanarak, Atatürkçülük ilkelerini istismar edecek olan mezhepçi tiplerin olacağını da biliyordu.

Kendisinin laiklik ilkesinin dışında başka hiçbir ilkesini kabullenmediği halde, sırf Müslümanlara duyduğu kin ve nefret ile Atatürkçü olduğunu iddia ederek, insanları ayrıştıracak, kutuplaştıracak olan Dersim ve Koçgiri isyanını yapanların torunlarını da öngörüyordu bana kalırsa.

Tabii ki CHP'nin Ulu Önder Atatürk'ümüzün ilkelerinden koparılmış olduğundan, Kılıçdaroğlu CHP'sinde Atatürk'ümüzün izlerinin silinmeye çalışıldığından, Ulusalcı ve Türkçü Atatürkçülerin partiden tasviye edilirken, yerlerine Sezgin Tanrıkulu, Canan Kaftancıoğlu, Eren Erdem, Sera Kadıgil, Veli Ağbaba, Barış Yarkadaş, Şerdil Odabaşı gibi tiplerin doldurulduğundan ve en yüksek mevkilere getirildiğinden söz etmiyorum.