bugün

chplilerin kendini ahlak timsali sanması

işlerine gelince Diyanet'e saldırır eşcinselleri savunurlar, işlerine gelince AKP'li bir adamın hemcinsi bir oyuncuya duyduğu sevgiyi anlatmaya çalıştığı bir entry'den kendisine iftiralar atarak eşcinsel olduğunu söylerler ve karalamaya çalışırlar.

%50'sinin Şiileşmiş Türkler olmasından ileri gelen bir durumdur. Dinini yaşayan herkese "arap, yavş-ak, yobaz, koyun, çomar, arap sevici,vahabi, selefi" der aşağılarlar. Lakin dinini yaşayan kitleye duydukları nefretin, atalarının zamanında iranlı Şii tarikatlar tarafından devşirilmiş olduğundan kaynaklı olduğunu da bilmezler. Bilseler bile, sorsanız aslını inkar eden takiyyeci tiplerdir bunlar.

Genetiğiyle oynanmış insanlar her yerde artık. Yazık. Düşünsene atalarını alıyor Timur beş kuruşa satıyor şah Cüneyd isminde pedofili, eşcinsel bir Şii tarikat liderine. E haliyle genetiğe, ruha işliyor bu şah Cüneyd'in yaşattığı cinsel travmalar ki torunları saldırıyor da saldırıyor. Normal.

Bu arada PKK'ya en büyük desteği veren Beşar Esad'a laf ettirmezken, "YPG Terör örgütü değildir!" derken, idlib'te ölümden kaçan tüm insanlara "Terörist" gözüyle bakan iran devşirmelerinin de bunlardan çıktığını söylemiş miydim? Sorsan hepsi Atatürkçü ama %50'si sahte Atatürkçü, tam bir iranlı Mollanın elinde küçükken oyuncak olmuş melez finolardan.