bugün

rus kadınları

Diğer kadınlarla rekabet halinde olmayan kadınlar bunlar.

Ruslar, sokakta gördüğü ve çok güzel bulduğu bir kadının yanına yaklaşıp nereli olduğunu sorar, onu güzel bulduysa bunu iletir. Kıskançlık ve rekabetten bu kadar uzak kadınlardır bunlar. Yan yan bakmazlar. Ya hiç bakmazlar ya da gözünün içine bakarlar.

Çalışkan ve becerikli kadınlardır. Evine gelip oturmazlar. Bir bakmışsın bulaşık yıkıyorlar. En sevdiğim özellikleri budur. O yapsın demezler. Yüzlerce kadının yapmadığı işi gocunmaz, yaparlar.

işlerine karışamazsınız. Akıl veremezsiniz. Doğrusunu biliyordur. Türk kadınlarına dedikodu nedenli güvenmedikleri için kendileri hakkında bilgi vermezler ancak nispet yapmayı yine beceremezler. iyi şeyler varsa hayatlarında anlatırlar, kötü şeyleri ise susarlar. Fazlasıyla gururlu tiplerdir. Rus değilim.

Para, yakışıklılık ya da buna benzer şeyler önemli değildir. Onlar erkeklerinin sorumsuzluğu, ilgisizliği, ailelerine karşı sorumsuz davranmaları nedenli, aslında biraz daha ataerkil, otoriter ve zor anlarında yanında olacak erkeklere ilgi duyuyorlar. Bu nedenle türk erkekleri ile evleniyorlar.

Bir kız arkadaşım tamamen ataerkil bir ailenin içinde büyüdü. Başı zorla kapatıldı. Evden çıkması yasaklandı. Zamanla karşı çıkmayı öğrendi ve erkek seçimi hep ona karışmayan, sorumsuz ve özür diliyorum ama, biraz, nasıl demeliyim bilmiyorum ama, onu başkalarıyla paylaşabilecek insan şeklinde oldu. Hep böyle. Amaaan aldat aşkım ben seni seviyorum diyen tipleri buluyor.

Bi de başka arkadaşım var. Anaerkil, hayatı boyunca ailesi karışmamış, eve gecenin bir yarısı kendisi gelmek zorunda çünkü aile erkekleri ben gelebilirsem o da gelir kafasında, bu da kafayı adanalı biriyle bozmuş. Otoriter, kadını kendi başına bırakmayacak, hata kabul etmeyen bir tipe yanıyor. Çünkü benimsediği bir erkek tipi değil, kendisinden değil, haliyle çok çekici geliyor.

işte rus ablalarımız bu nedenle türk erkeklerini çekici buluyorlar. Çünkü rus erkekleri sorumsuz. Türk erkeği ise sorumluluk anlamında üst düzeydir. Çünkü anneleri böyle yetiştiriyor. Kadına karşı sorumluluk geliştirmeyi çocukken öğreniyorlar.

Ayrıca ben iyi, ilgili ve otoriter anneler olduğunu düşünüyorum. Çocuğu kendi başına bırakmıyor, sokağa salıp akşam almıyor. Her şeyi ile ilgileniyorlar.

Elbette bunlar çok genel özellikler. Olmayan vardır, ben böyle gördüm.

Ancak rus ile türk erkeği yapabilir mi? işte orada sıkıntılar var.

Rus ile bir kez küsersin. Gelip senin gönlünü almaz. Barışmaya çalışmaz, kin tutar. Türk kadını bu yönden efsanedir, kavga edersin, gelir öper, çabuk sakinleşir, cenaze ya da düğün olunca gelir, kötü gün dostu hepsi. Ben gecenin bir yarısı beni hastaneye götürecek ailemden erkek bulamıyorum, çünkü tembeller, türk kız arkadaşlarım geliyor, başımda bekliyorlar sabaha kadar. Rus kadını konuya şöyle yaklaşır. Bu benim işime karışmıştı, o yüzden gitmeyeyim ben.

Ruslarla savaş oyunu bile oynayamazsın. Türk arkadaş yanlışlıkla senin orduna vurunca özür diliyor, yanlışlıkla oldu diyor. Senin üzerinden savaşı kazanmaz. Bayılıyorum onlara. Nasıl güzel bir dostluk, savaş ve barış anlayışları var diyorum. Ruslar herkese saldırıyor, kafasını bozarlarsa ittifak birliklerine bile saldırırlar. Bir kişiye kafayı takar, 8 ay boyunca oyundan onu soğutana kadar saldırır, savaş çıkarır.

Bi de türk erkekleri tarafından çok şımartılmanın getirmiş olduğu, çok inceden, ortaya çıkmaya hazır gibi görülmeyen ancak için için yanan, sinsi bir benim istediğim olsun tavrı var. istediğini yapmayın bakalım neler oluyor. Her istediğini yaparsan ondan iyisi yok, ancak tek istediği olmasın, olana kadar uğraşır, engel oluyorsan seni siler, yine de o şeyi yapar.

Burada yine çok sıkıntı yaratıyorlar. iyiler, hoşlar ama istedikleri olana kadar. Kimsenin her istediği olmaz, hayat öyle bir şey değil.

Bu nedenle türk erkeğini zorlar bu kadınlar. Ne görüyorsam onu yazıyorum. Böyle gördüm.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar