bugün

karakomik filmler

Paramın yarısını geri ver cem abi dediğim yapımdır. ilk film fena değildi, bir mekan olarak arabalı vapur iyi kullanılmış, karakterler de oturmuş, ee kapitalist sistemin insanı nasıl değiştirdiği eleştirisi de konuya yedirilmiş, bu da güzel. Ancak aynı konuyu cem yılmaz değil de başkası çekse yavan bir hikaye olarak aklımızda kalırdı ve beğenir miydik orası meçhul. imdb notum:6

ikinci filmden bir bilimkurgu hikayesi olarak çok şey bekliyorduk, cem yılmaz'ın gora ve arog gibi güzel işlerini seyretmiş olduğumuzdan ancak pek bir şey bulamadık, ne gülebildik ki birkaç gülümsetmelik yeri başka bir arkadaş da yazmış yukarıda ne de bir bilimkurgu tadı alabildik. süresi 1 saat diye aceleye getirilmiş, çok da derinlikli olmayan 12 yaş seviyesine uygun bir senaryo olmuş sanki... Notum: 4 (Cem Abiye notum da abi bir daha tek başına senaryo yazma)

Özetle, Netflix'e, Blutv'ye filan vermeden önce bir sinemada kazanabildiğimi kazanayım da mantığıyla yapılmış ve filmden ziyade tv platformu hikayeleri gibi geldi bana bu yapım.

bir de cem abiye bir tavsiye, böyle aynı gruplu muruplu filmleri bırak da artık tekrara girmeden hokkabaz, her şey güzel olacak ve gora-arog gibi daha yaratıcı, derinlik arzeden yapımlara yönel be abim. cüceli film kötüydü, pek yakında da eh işte dedik, arif vs 216 ise basbaya kötüydü, şimdi bu karakomik filmlerde de istediğimizi pek bulamadık. dost acı söyler, sermayeden yiyorsun... Açıkçası ocak ayındaki diğer filme ben şahsen para verip gitmem.

bir soru da fatih altaylı'ya gelsin. teketek'te yarım saat övdü bu filmi? bir Oscarlık yapmadığı kaldı, abicim ne içtin filmi izlerken bize de söyle???