bugün

öğrencilere ücretsiz 146 milyon kitap dağıtılması

(bkz: gözleri kitap şeklinde şaşkın surat)

yeni akit haber yapmış nonoşlar, tayyib efendi ders başı yapan 18 milyonun üzerinde öyrenciye tamtamına 146 milyon kitab dağıtmış. ücretsiz üstelik!

helal olsun fallahi, neydi o eskiden ayol! o kırtasiye senin bu kırtasiye benim gezer kitab bulamaz, alamazdık. bulsak bilene bir tomar para verirdik. ama şimdi öyle mi, deyil! kitablar bedava.

(ne diyom ben yha)

ama taşıması çok zor tabisi, el kadan çocuklara veriyorlar bir dünya kitabı taşıyamıyorlar çocuklar. yoruluyorlar ayol! eti ne budu ne bunların, çocuk bunlar kızz, çocuk!! yazık deyil mi bu minnak bünyelere.

yazık deyil mi tayyib he, deyil mi? sana soruyorum tayyib, sana! nedir bu çocukların senden çektiyi ayol! hamal mı bunlar, öyrenci ayol öyrenci! bak yine sinirlendim, panik atak nöbetim tuttu. aslımım da var zaten!

ah tayyib ahh!!! mafeetin ülkeyi, el kadar çocuklar fıtık oldu sen yüzünden, neden bir sürü kitabı yükledin sırtlarına! gir artık git, gitt, gittt!!! ay başıımm nasılda ağrıyo ayol, çatlıycek sanki!

hofff!!! ışıklı başkanımız imamoğlu muz bu atağın altında kalmamalı, umudum yok ama şu söz verdiyi 200 bin öyrenciye burs sözünü gerçekleştirmeli!!! ah tayyib ah!!!


görsel

https://www.yeniakit.com....siz-dagitildi-923406.html