bugün

şehitliğe gitmeyip pkk lının mezarına gitmek

seçim zamanı tüm kalbimle kazanmasını diledim. Çünkü tek başına, koca bir orduya karşı demokrasi savaşı veriyordu. Kazanınca da bir şeylerin artık daha yolunda gideceği hissiyatı doğmuştu içime. Ama yanıldım, yanıldık hepimiz.

cumhuriyet halk(?) partisi, ne yazık ki halkın askerini şehit eden teröristlerin partisi ile birlik içindedir. bir asker şehit olduğu için menemeni yakın emri veren başbuğ mustafa kemal paşa'nın partisi, artık tarihten silinmiştir. Ekrem imamoğlu da bu oluşumun bir üyesidir. Çok Atatürkçüyse bunları düşünemeyecek kadar akılsız mıydı peki?

Yıllardır chp'ye oy veren bir seçmen olarak artık tahammülüm kalmadı. Artık buraya kadar. Ağlayan şehit analarının görüntüsü geliyor gözümün önüne. Gözlerim doluyor. Artık bittin imamoğlu. Sen demokrasi zaferini pkk için mi kazandın? Kürt oyları ile kazandığın bu zafer, bir numaraları terör örgütü mensuplarıyla olan birlikteliğin ile tescillenmiş oldu. Ben seni zeki sanardım. Birleştirici olma bahanesiyle bunları yapacağını nerden bilebilirdik?

temennim cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur yavaş'ın çıkarılmasıdır. Çünkü benim düşüncem, Türkiye' nin başında milliyetçi bir lider olmasına yöneliktir.