bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

Daha dün aramızda konuşmuştuk arkadaşımla,umarım onu onun kadar seven birini bulur ben bunu beceremedim demiştim.Dualarımızı yükseltmiştik göğe doğru.

Bugünse bu duanın gerçekleştiğini öğrendim.Gerçekleşti mi emin değilim ama en azından tekrar sevmeyi denediğini öğrendim ve kendimi suçlamaktan vazgeçtim.

Umarım senin onu sevdiğin değer verdiğin kadar sever ve değer verir hayatındiki kişi.Çocuksu davranışlarını sevebilir,ona verdiğin değerin kıymetini anlar ve seni hep mutlu eder.Senin masumiyetin kadar büyük bir masumiyettir umarım taşıdığı.

Keşke bende sevebilseydim seni,keşke hayatının merkezinde olmak hoşuma gitseydi ama öyle biri değilim.Olmaya değer biri olarakta görmedim hiç kendimi.Benim kırmızı dediğime yanlış geldiği halde sırf beni sevdiğin için kırmızı demendense beni yıkmanı isterdim,güneş olmayı değilde aynı sistemde yan yana dönen iki gezegen olmak isterdim olmadı.Suçlamıyorum seni,kendimi de affettim.

Bunları da buraya günah çıkarırcasına yazıyorum okumayacağını bile bile,sana yazsam yazamam yazmakta istemem.Canını sıkmak ve ya kafanı karıştırmak en son isteyeceğim şey.Tekrar mutluluklar.