bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

Pirayem..
Hoş geldin kızım, hoş geldin Pirayem..Hoş geldin can Piraye..Bazen bir Rüzgar esintisiyle gelir sevdiğinin kokusu, bazen de Allah’ın bir mucizesi olan kucağına aldığınla..9 sayısı hep anlamlıydı hayatımda; uğruna öleceğim kutsal davam, mabedim..şimdi ise uğruna yaşayacağımın doğum günü..Nasip..Yıllar sonra evlilik teklifi aldığında belki ağlamayacaksın, ama bu bendeki “ hoşgeldini” anladığın gün, hüngür hüngür ağlayacaksın belkide..seninle
tanışma hikayemizin ne kadar heyecan verici olduğunu birgün anlatacağım sana..bunları okuduğun sırada kocaman olacaksın ama o küçücük yüreğin kim bilir neler yaşamış olacak..Sen kirlenmeyeceksin, tüm dünyaya karşı kirlenmeden dimdik ayakta duracaksın; ben kirlenirim senin yerine..sen ağlama, ben ağlarım..sen hasta olma, ben olurum..sen yanma; ben yanarım, yakarım tek damla gözyaşın için..Eh sigara da içersin heralde, hafif olanından iç tamam mı, ağır olanını ben içerim kızım..Pirayem..adın gibi anlamlı, güzel bir hayatın olsun güzel kızım..Adının anlamını, neden Piraye oluşunu yıllar sonra sana anlatacağım güzel meleğim..Anlayacaksın babanı..hak vereceksin..şiir tadında yaşa hayatı ama sonu güzel bir masal olarak bitsin..yolun Hak yolu, hakikat yolu olsun mis kokulum..
Yaşama sırası sende artık..yaşadığın tüm güzellikler, yaşayacağın güzelliklerin birer sebebi olsun kızım.. senin bir damla gözyaşın akmasın...gerekirse bin deniz kurusun..
gerekirse mavi anlamını kaybetsin.. ama sakın sen üzülme.. Ve kızım, çok sağlam tutan ve en doğru bakan Allah’a emanet ediyorum seni..
Şu anda da, gördüğüm ve göremeyeceğim tüm yarınlarda da.. Varlığın dünyaya değer..Seni çok seviyorum..