bugün

otomatik vites araba kullanan erkek

otomatik şanzıman teknolojisinin ilerlemesi ile birlikte ,gerek kullanım kolaylığından gerekse verdiği rahatlıktan olsun otomatik araç kullanımı yaygınlaşmaktadır. elektrikli otomobillerde ise şanzıman hiç bulunmaz. vites kavram ve donanım olarak da yoktur. elektrik motorları ilk hareket anlarından itibaren itibaren çok yüksek tork/güç değerlerini derhal ve aralıksız sağlar, devir yükselmesinden şikayet etmez, devir yükselince verimleri düşmez. elektrikli araçlarda vites değiştirme olmadığı için vites kolu da yoktur. Elektrikli araçlarda şarj etme ve menzil sorunu da halledilince iyi yaygınlaşacağı kesin. Dolayısıyla bırakın otomatik vitesli otomobilleri vitesli otomobil git gide azalacak ve o vites kolu bir gün tamamen kaybolabilecektir.
Peki erkeklerin bu vites kolunu kaybetme korkusu ne olabilir?Allah razı olsun Freud resi bu konuyu açıklamış.Henüz yanlışlanmadığı için bugün de bilimsel geçerliliğini korumaktadır. nedir bu kavram? Freud reis bunu " Kastrasyon kompleksi" olarak açıklar (kastrasyon bkz:https://evrimseltip.org/tag/kastrasyon-kompleksi/). Organlarını keşfetmeye başlayan 2-9 yaş arası sünnet olan ve 'pipini kesecekler esprilerine' maruz kalan erkek çocuğun bilinç altına pipiyi tamamen kaybetme korkusu yerleşir.
Bir şekilde yaşıtı kız çocuklarda pipi göremeyen erkek çocukta bu korku, suç işlemesi veya cezalandırılması gerektiği durumda pipiyi temelli kaybedeceği korkusu iyice yerleşir. çocukların henüz üst beyinlerinin gelişiminin tamamlanmadığı dönemde cinsiyet ayrımı yapamamalarından dolayı yersiz esprilerle kaybetme korkusu alt beyne yerleşir.Yerleşirse ne olur? Eğer bu korku patolojiye neden olacak kadar yerleşirse ; kişi vites kolunu kaybedince erkekliğini kaybedeceğini,vites kolu olmayan araba kullananların pipilerini kestirdiğini bilinç altında düşünür.ileri patolojik vakalarda erkek birey pipisinin kesilmediğini göstermek için ulu orta teşhircilikte bulunur.Toplu ulaşım araçlarında, sinemada, sokakta yani olur olmadık yerlerde penislerini gösteren sapıkların temel amaçlarından en önemlisi taciz etme,üstünlük kurmanın yanında pipilerinin kesilmediğini göstermektir.
Özetle ;otomatik vitesli araç kullanan erkeğin pipisi kesilmemiştir, siz de kullanınca pipiniz kesilmeyecektir, merak etmeyin ve korkmayın. Uzun namlulu silah tercih ettiğiniz zaman da penisiniz büyümüyor.
Not:kız çocuklarında da "kastrasyon" vardır ama şimdilik konumuzla ilgisi yok.