bugün

ultraslanın ağlak bjklilere verdiği ibretlik ayar

beşiktaş bu ülkede hakemlerden ve haksızlıklardan en çok muzdarip olan takımdır.

söylesenize, bu açıklamayı yapan asalak taraftar grubunun desteklediği takım ne zaman "hakemden" gol yemiş? ne zaman son maçında rakibine galibiyet primi verilmiş? ne zaman hakemler tarafından emeği çalınmış?
ne zaman bu takımın oyuncusu küfür ettiğinde "ağız okuma" yoluyla ceza verilmiş?

2015 yılında ligin en çok faul yapan oyuncusu melo iken, kendileri hiç kırmızı kart da görmemiştir. konuşuldu mu? hayır çünkü şike yapan beşiktaş, beşiktaş başkanı hakemlere para verip "meloya kırmızı göstermeyin" demişti çünkü (!)

quaresma 1 faul yapınca sınır dışı edilmesini bile tartışabiliyorsunuz ama...

2012-2013 sezonunda emek hırsızının kendini yere atmasıyla kazanan beleş penaltı hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

fazla uzağa gitmeyelim isterseniz bu takımın oynadığı son lig maçını eğer "gözünüzle" izleyip aklınızla (muhtemelen bu, bahsi geçen sucukçu taraftar grubunda bulunmuyor) yorumlayabildiyseniz zaten bu takımın himmetlerle nasıl kayırıldığını görürdünüz.

dilinize pelesenk ettiğiniz efendilik yalnızca dürüst insanlara karşı yapılır. 3-4 sene önce bir kupa maçı kapsamında adanademirspor müsabakasında beşiktaş'ın oyuncusu (veli kavlak) nasıl da rakibinin haksız kırmızı kartını iptal etmişti.

büyük takım olmak için kupalar kazanmak önemlidir fakat biraz da karakter, onur, haysiyet, dürüstlük gerekir.
her iç saha maçında beşiktaş'a ana avrat söven taraftar grubuna tek bir küfür edilsin, tek argümanları "hani siz efendi beşiktaştınız üleynn" oluyor. yazık...

sultan mehmed "barış onurlu insanlarla yapılır." demiştir. bu argüman olarak kullandığınız efendilik de yalnızca onurlu insanlara karşı yapılır.