bugün

pazar günü bize gelin sevişelim zirvesi

şimdilik toplum bunu kaldırmayacağından dolayı gizli gizli yapılan zirveler silsilesinin bir ayağıdır. üç haftada bir pazar bizim evde toplanıp çılgınlar gibi sevişiyor olduğumuzdan dolayı bazı yazarların saldırısına uğrayacağım açıktır. lakin bu 'herkese abazan diyen abazan nesil' ortama davet edildiği takdirde zil takıp oynayacaktır. burası kesin.

lost control & cemsbg ortak yapımı olan zirvedir.

zirve mekanı olarak cemsbg'nin dedesinden yadigar büyükada'daki malikanesi uygun görülmüştür. malikane 3 katlı olup, 23 oda, 1 fin hamamı, 3 ebeveyn banyosu, ikisi alaturka olmak üzere dört tuvalet, 2 mutfak, 3 balkon barındırmaktadır. malikanenin 2 bahçesi vardır. biri denize nazır arka bahçe, bir diğeri de sapık hasan amcaya nazır ön bahçe. arka bahçede 4 barbekü kurulacak, 12 hamak hazır bulundurulacaktır.

katılacak arkadaşları ciddiyete davet etmekteyiz. sözlük ortamında kimsenin adı çıkmaması için nickler gizli tutulacak. organizatörler tarafından herkese bir takma isim verilecektir. örnekse; rocco, peter, slyvia, nicole smith...

moderatör onayı aldığı takdirde çok ses getirecek zirvedir. katılımın yükek olacağı tahmin ediLmektedir.

Loading... please wait.

katılmak isteyenlerin lost control veya cemsbg'ye mesaj atması gerekmektedir.

önemli not: başlık başıma kaldı. sağlık olsun. diğer entryLerimi de topLadım bu entry'ye. haydi hep birlikte pazar günü sevişmeye.

önemli not 2: başlık başımdan kalktı. *