bugün

ezik erkeklerin ortak özellikleri

Kiskanc olmalari, "skor" tutmalari. Su kadar kadinla birlikte oldum, su kadar kadini ayni anda idare ettim diye gezinmeleri. Eski sevgililerini ulu orta anlatmalari,asagilamalari.

Asarim, keserim, sikerim triplerinde olmalarina ragmen aslinda cok hassas olmalari. Belirli bir zaafiyetlerine yonelik yapilan elestirilere asla tahammul edememeleri ve hemen saldirganlasmalari.

Şekilci olmaları, kiyafet, araba ve telefon uclusune haddinden fazla deger vermeleri.

Kafayi para, kadin, seks, araba ve futbol konseptleri ile bozmalari; yasadiklari hayatin buyuk cogunlugunu bu hususlara adayacak sekilde sekillendirmeleridir. Herhangi bir hobi, kulturel aktivite ya da toplumsal duyarlilik adina bir adim atmamalari.

Ayrica bu ezik tipler, hassas olduklari konularda manipulasyona da cok yatkindirlar. Kendilerini biraz pohpohlarsaniz dilediginiz seyleri yaptirmaniz cok kolaylasir. Nasil oluyor da insan bu hale geliyor anlamak mumkun degil.

Hakli olduklari bir husus var, o da bu sekilde yasadiklari hayat; "ezik" kadinlara cekici geliyor. O sebeple yine tencere yuvarlaniyor, kapagini bir sekilde buluyor.