bugün

akp nin komur isletmeleri ne borcunun olmasi

"uzun mehmet taş kömürünü bulmasaydı şimdi iktidardaydık a.q" şeklinde sızlanan zihniyete mensup insanların sığ mizah anlayışının yansımalarıdır.

türkiye'nin en köklü iki partisi var. bunlardan biri tkp öbürü de chp. tkp silik bir fenomen olarak kürt miliyetçiliğiyle, sokakta hep aynı temalı bildiri dağıtan serserileriyle oyalanıyor kendi kendine. chp ne yapıyor? kömür dağıttı iktidar oldu diye akp'ye muhalefet ediyor göya. ne salaklık yahu!

türkiye'Nin gayrimenkul bazında en zengin siyasal partisi chp değil mi? satın da siz de kömür dağıtın kardeşim! madem kömür tek başına bu kadar önemli bir faktör siz de oyunu kuralına göre oynayın. paracıklarınıza kıyamıyorsunuz değil mi? bak bu chp özelleştirmelere karşı çıkıyor mesela. neden? sol parti olmanın bir gereği olarak mı? asla... ülkeyi babasının malı sandığı için.

akp'nin kömür işletmelerine borcu varmış... olsun tabi. halk yakacak kömür bulabiliyor mu kışta, karda, kıyamette sen ona bak... sosyal devlet anlayışının gereklerini yerine getiren sağ parti solcular tarafından salakça eleştiriliyor. solcuların hepsi bu kadar kör değil. mesela baskın oran ne dedi 22 temmuz seçimlerinden önce? akp chp'den bin kat daha sol...