bugün

peygambere islama dil uzatmayın

(bkz: 38854107)
"hangi kitapta kendine inanmayani öldür diyor ya."
Hep söyledim, tekrar söylüyorum. islamın en büyük gücü, kendine inandığını söyleyenlerin cahilliği... Her gün iki kere aynı sureleri yazmaktan ben bıktım, millet okumadan din savaşçısı kesilmeye bıkmadı...
Ben size dininizi korumayın demiyorum, hobi olarak gene koruyun... Ama açıp iki satır okuyun, ondan sonra koruyun.
bakara:191
müşrikleri nerede bulursanız öldürün.

2. bakara:194
size tecavüz edene onun tecavüzünün misli ile mukabele edin.

3. nisa: 89
allah yolunda hicret edinceye kadar onlardan dost edinmeyin. eğer bundan yüz çevirirlerse onları yakalayıp tutun. ve nerede bulursanız öldürün. onlardan dost ve yardımcı da edinmeyin.

4. nisa:91
sizi bırakıp bir tarafa çekilmezler, barışı size bırakmazlar ve ellerini sizden çekmezlerse onları nerede bulursanız yakalayın ve öldürün. onlar üzerine sizin için apaçık tasallut hakkı verdik.

5. maide:33
allah ve resulü ile harbeden ve yeryüzünde fesatçılığa koşanların cezası ancak öldürülmeleri veya asılmaları yahut da elleri ve ayakları çaprazvari kesilmeleri ve yeryüzüne sürgün olmalarıdır.

6. maide:51
ey müminler, yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. onlar birbirlerinin dostlarıdır. sizden, onlarla dost olanlar onlardandır.

7. enfal:12
kafirlerin kalplerine korku salacağım, onların boğazlarına ve parmaklarına vurun.

8. tevbe:5
haram aylar bitince, müşrikleri nerede bulursanız öldürün. esir alın ve hapsedin.

9. ahzap:60-61
münafıklar ve kalplerinde maraz olanlarla şehirde fena haber yayanlar, şayet buna son vermezlerse seni onların üzerine musallat ederiz. o zaman onlar sana pek az bir zaman komşuluk ederler. hepsi de allahın rahmetinden kovulmuş olarak nerede olurlarsa olsunlar yakalanıp öldürülürler.

10. muhammed:4
bunun için kafirlerle harpte karşılaştığınızda boyunlarını vurun