bugün

connected2 me

Burdaki tiplemelerle ilgili resmen tez bile yazabilirim.

Kimse "önyargıııığğğ,genellemeeeğ" diye ağlamasın gayet de ortada her şey.

neyse şöyle ki kısaca ;

1-) biosuna "burç,göçmenliğini,takımını,linksiz gelme,boyunu" yazan tayfa: aslında bunlar ülkenin genelini oluşturan boş tayfadır. Ulan bir insan biosuna niye göçmenliğini ya da boyunu yazar? çünkü başka bir bokları yok da ondan. Bunlarla bi skim konuşamazsın çünkü bi skimden anlamazlar , kültürsüz, mal, ucuz twitter mizahlarına gülen "sadsadjsadj-emoji-" tarzı standart tiplerdir. Kızsa kezban,erkekse hanzodur net.

Genellikle bu grubun kızları ego tatmini için kendi fotolarını aynı pozda 7/24 aralıksız 42423 foto ,hikaye atarlar mesajlara nadir dönerler götleri kalkar.

Erkeklerinin ise ppsi yüksek ihtimal arabada ya da spor salonunda çekilmiş fotolardır.

2-) "konu belli kızlar ;))))))) lez ;)))) kardeşime kız arıyorum ;))) yaşım 17 ama daddy" tiplemesi : yıl olmuş 2018 halen cidden gugıldan meme fotosu çekip pp yapıp " kızlar sadece kızlar erkekler uzak dursun" yazıp yiyeceğini mi sanıyorlar? ve bu insanlar bu zekada insanlar aramızda. Genellikle bu hesaplarda erkek erkeğe 31 çekilir.
Sextingi çok yanlış anlayıp " amını dillerim,götünü dağıtırım" ile çakma beylikdüzü marquis de sadeleri ile dolu bugün.
Bunların bir de kendilerine " daddy" diyen göt şaplakçıları var, bu da yeni moda nerden öğrendi bunlar bu ddlgyi nabokov ağlıyor şu an mezarında.

Zaten Türklere gizlilik ve internet ver gerisini izle.

3-) " film dizi şarkı önerisi alınır" tiplemesi: bunlar da genellikle erkekse saçlar uzun ve kirlidir. Genellikle " öner siktir git üstüne konuşmayalım sen önersen de aslında izlemicem de okumicam da o kitabı çünkü pelinlerle kahveciye gidicez" tarzında ucuz tiplemelerdir .

Büyük ihtimalle en sevdikleri film leon falandır ve kanye west dinliyorlardır.

4-) sürekli derdini anlatan ve size sadece "hmmm" diyen tipler : bunlar çok cana yakın sevecen tatlı kişilerdir ama moronlardır. Açık ve net modern(!) türk kızının %90nı böyledir. Sürekli başına gelmiş ve asla sizi ilgilendirmeyen olayları dertlerini anlatırlar buna karşın önerilerinizi ya da karşılığında verdiğiniz cevapları önemsemez "hmmm evet ya öyle." diyip kestirip atar kendi derdine devam eder. Bir sikleri yoktur bunların da. Genellikle 16-24 yaş arası kadınlardan oluşur ve çok düz tiplemelerdir hayatlarında kendileri haricinde bir sikle ilgilenmezler.

5-) bioya "sanat/tiyatro/rock/jazz/sartre/felsefe/edebiyat/....." diyerekten 32 dal döşeyen tip: en çok muhattap olduğum tiplemedir ve emin olun çoğu leştir. Gereksiz bir ciddiyet ve saygı arayışındadılar sanki adama boğaziçi sanat üst tezi verir gibi raporla yazmam gerekliymiş gibi bana uyarıda bulunuyor.
Genellikle her şeyden yüzeysel bir bilgisi olup derinleşemezler, bir şeyi bilmediklerini yüzlerine vurursanız sizi " egoist" olarak suçlarlar,mütevazı olsanız da bir boktan anlamazlar sizi "ezmeye" çalışırlar.
Özellikle kadın grupları aseksüel gibi gözükmeye çalışır ve standart türk kızı egoları vardır istersen sarbonnede sanat tarihi profesörü ol "meh düşmüyorum" tarzındadırlar. Sanki her boku seni düşürmek için yapıyorum hayattaki tek amacım seni sikmek aq.

saysam sabaha kadar bitiremem neyse hadi eyw.

kısacası bu insanlar bizim insanımız ve genelimiz böyle. oturup kimsenin ince şeyleri düşünmeye vakti yok sanırım cidden ki bu kadar yüzeysel,anlayışsız,kültürsüz olmuşuz.

taşşaklı bir edit: eskiden sürekli burda takılırdım çünkü eskiden cidden güzeldi. her şeye rağmen burdan çok güzel iyi insanlarlar tanıştım tşk.