bugün

cenazeye saldırı

https://twitter.com/karta...status/908190285162860544 tekbir eşliğiyle vatan kurtardınız gençler bravo . Yapılan bir ölüye saygısızlıktır . Dini dili ırkı ne olursa olsun sonuçta o bir insan . Tabi insan olmayana laf anlatmak gerçekten zor .

Yani cenazeyi ordan kaldırdılar diye tüm sorunlar bitti di mi , hatta yarın tüm ülkeye barış hakim olacak . Sonra insanlar ölmeyecek artık di mi ? Yapılan düpedüz faşizmdir . Ülkemizi seviyoruz ayağına yatıp insanlığınızı yitirmeyin .

Bir yanlış ortada varsa yanlış diyin. Milliyetçilik duygusu o kadar işlemişki o beyninize doğruyu yanlışı ayırt edemez hale gelmiş olaya sadece evet o terörist annesi hak ediyor . bütün hdpli vekiller bunu hak ediyor hata ve hatta oy veren herkes . Nüfusun yaklaşık 20 milyonu hak ediyor bu olanları . Ölseler de kurtulsanız keşke di mi hepsi . Çoğunuzun içinde bu var .

Belki sizin suçunuz belki medyanın belki başımızdaki tüm siyasetçi bozuntularının . Yıllardır süregelen bir durum bu ki o güzel kafalarınıza baktıkça yıllar da süreceğini görüyorum .

Siz nasılsanız çocuğunuzu da öyle yetiştirirsiniz . Ve bu katlanarak devam eder . Umarım yanılırım ve bir gün gerçekten kardeşçe ve insanca yaşabileceğimiz bir ortam yaratırız.