bugün

astroloji aptallar içindir

adam 2013te ne güzel başlık açıp siz mallar için özetlemiş alın okuyun mk.

bilindiği üzere astroloji daima aptal insanları kandırmak için kullanılmıştır. olabilecek en dayanaksız iddialara sahip, atılan iddialara kanıt olarak en aptalca verileri sunan, baştan sona uydurmacadan ibaret bir inanç sistemidir.

zaten kendini inandırmaya koşullandırmış tiplere olabildiğince genel özellikler sunularak, biri tutmasa dahi diğeri mutlaka tutacak şekilde birtakım şeyler söylenir. kendini koşullandırmış insanın beyni, otomatik olarak kendisiyle uyuşan şeyleri alır, kalanları yok sayar. komik olan ise; yorumlarına dayanak olarak, dünya üzerinde hiçbir etkisi olmayan gezegenlerin hareketlerini gösterirler. *

son zamanlarda sözlüğümüzde olsun, sokaklardaki insanlarda olsun, inanılmaz bir dezenformasyon mevcut, kedi gözlerinin bizlere ışık tutmasını diliyorum. öhöm.

işin birde ticari boyutu var ki; tam anlamıyla içler acısı. falcılar v.b kişiler (ki bunlar genelde çok amaçlı kullanım adamlarıdır, her halta yorum yapabilirler), astroloji üzerinden, gevşek çenesi ve iyi sallayabilme kapasitesi dolayısıyla kendini zengin eden sahtekar ineklerdir. bunlara paramızı kaptırmayalım, kaptıranları uyaralım.

not: beraber hoşlaştığınız insan size burcunuzu sorarsa ağzına küreklen vurun.