bugün

zengin ve mutsuz

Nickaltima (bkz: dalyarrak) yazan sözlük yazarı.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Buraya giriyoruz, bir şeyler yazıp çiziyoruz, doğru ya da yanlış fikirlerimizi ortaya koyuyoruz, tartışıyoruz, bazen trollük de yapıyoruz, kafamiza göre takılıyoruz. instagramdan Facebook'tan daha samimi bir ortamı var buranın. Altını cizeyim bunun.

Şimdi, bu yazar arkadaşım, nedenini de bilmediğim bir şekilde nick altima " dalyarrak " yazması ağrıma gitti açıkçası. Pek alıngan birisi değilimdir fakat yalnızlık insanı alıngan yapıyor. ister istemez.

Benim kim olduğumu biliyor mu bu arkadaş, ya da nerede yaşayıp ne yiyip içtiğimi, hangi türküleri dinleyip nasıl bir yaşama sahip olduğumu ?

Cevap vereyim: bilmiyor.

Ama acımasızca, kimsenin uğrayıp iki satır yazmadığı nick altıma dalyarrak yazmayı biliyor.

Kendisine mesaj atacaktim ama anlayacağını pek zannetmedigim için vazgeçtim. Sözlüğü bıraksam mi acaba diye düşündüm, ama neden bırakıyorum ki dedim.

Defalarca düşündüm, bu yazar bana neden dalyarrak dedi diye. Herhangi bir etkileşimimiz filan olmamis kendisiyle. Sohbet neyim de yapmamisiz.

Peki neden dalyarrak dedi bu yazar bana ?

Sanırım yazdığım bir entrye kızdı ve o yüzden dalyarrak dedi diye düşündüm. Fakat bu dalyarrak kelimesini bizzat nick altima değil de yazdığım entrye yönelik uygun bir uslupla yazsaydı, çok daha iyi olacaktı. Hoş olacaktı.