bugün

emre bitti sırada arda var

öncelikle herkesin bunu bilmesi gerekir, galatasaray'ın emre belozoğlu'nu tekrar transfer etmek için kulup içinde başkan dahil kimsenin imkanı yoktur. *
galatasaray spor kulubu, fenerbahçe gibi sadece başkanın otoriter yönetimiyle yönetilen bir kulup değildir. emre belozoğlu'nun 2001 yılında kaçar gibi kulupten ayrılması, galatasaray üyeleri içinde kabul edilemez bir tepki oluşturmuş ve galatasaray'ın önde gelen isimleri gibi taraftarların birçoğu da o ismin bir daha galatasaray forması giymesini reddetmiştir.

özellikle son iki yıldır medyada dolaşan, adnan polat'ın ikinci başkenken, emre'yi tekrar takımda görmek istediğini fakat bonservis bedeli ödemelerinin kulup etiği olarak söz konusu olmadığını belirtmesinden ibarettir.
bu konu hakkında kaynak olarak ultraslan forumlarında, emre belozoğlu'nun fenerbahçe'ye transferi söz konusu olmadan aylar-yıllar önce tartışılan konular ya da ergun gürsoy, faruk süren, özhan canaydın ve kulubun diğer önde gelen isimlerinin emre hakkında yıllar önce yapılmış açıklamaları net bir şekilde gösterilebilir.

bunun dışında; emre'nin transferi galatasaraylıları elbetteki şaşırtmıştır. "türkiye'de galatasaray'dan başka takımda forma giymem.", "dönersem galatasaray'a döner ve borcumu ödemek isterim" gibi beyanatlarının yanında, fenerbahçe tribünlerine dönüp "o... cocukları" dediği maçı ve "katil emre" pankartlarını hatırladıktan sonra galatasaraylı değil uzaylı gelse o da şaşırdı gerçi...

ayrıca emre belozoglu'nun hedefleri için fenerbahçe'yi seçtiği gibi komik komik cümleleri de hangi mantıkla yazıyorsunuz be kardeşlerim. zamanında uefa kupası ve super kupa kaldırmış, inter'de yıllarca oynamış, oradan newcastle united'da bir kaç sene geçirmiş, dünya futbolunda bir futbolcu için en olgun yaş olarak kabul edilen yaşta-28- hedefleri için fenerbahçe'ye mi gelir, emre'nin amacı kariyer yapmak futbol oynamak olsa? kendinizi kandırıyorsunuz bari bizi kandırmaya çalışmayın ya... avrupa piyasasında emre için bu kadar para verecek kulup yoktu, emre karakterini parayla satıp imza attı fenerbahçe'ye...

başka bir noktaya gelirsek; bir oyuncunun altyapısı profesyonel sözleşme imzalamadan önce gelişme imkanı bulduğu takımdır. kuluplere, çocuklar kundaktayken emanet edilmediği için küçük yaşlarda çocuklar aileleri tarafından kendi evlerine yakın spor kuluplerine gönderilirler. şimdi kalkıp emre zeytinburnuspor altyapısından, arda turan altıntepsispor'da arda turan oldu demek komiktir, saflıktır. galatasaray'ın altyapı imkanlarını, tecrübelerini, yönetimini, eğitimini ve gerçeğini avrupa'da birçok kulup kabul etmiştir.

son olarak; bu pankartı savunanları anlamakta ciddi zorluk çekmekteyim. 9 yıl önce "katil emre" pankartını açanlar siz değil miydiniz be kuşlar, kanaryalar? 8 yıl önce kadıköy'deki maçta* attığı golden sonra tribünlere hareket yapan, başka bir maçta fenerbahçe taraftarına "o... cocukları" diyen adamı nasıl sindirip tribünlere çağırıp alkışlıyorsunuz anlamıyorum.

emre belozoğlu'nun hayrını görün, arda turan için ise hayal kurmaya 5 sene sonra başlayın; daha erken... *

edit: hala anlamayanlar için; teker teker yazmayayım özelden...

emre belozoğlu

1992-1994.....Zeytinburnuspor
1994-2001.....Galatasaray (1996'da a takıma çıktı)

arda turan

1996-1999....bayrampaşa altıntepsispor
1999-20??....galatasaray (2004'de a takıma çıktı)

http://64.233.183.104/sea...t=clnk&cd=1&gl=tr
güncel Önemli Başlıklar