bugün

plazalarda geçen aşk dizileri

tyler durden gibi konuşacağım baştan uyarayım.

Cool olayım triplerine girmek için değil cidden yaşlandığım için söylüyorum ki tv pek izlemiyorum. Dizilere de işim gereği çok teknik olarak bakıyorum.

Bugün tutması istenen dizi kuralları değişti.

Esas oğlan sert olacak.
Mutlaka zengin olacak.
Konu bir plazada ya da konakta geçecek.
Başroller yalılarda oturacak.
Dizi de anlatılacak aşk entrikalı olacak.
Son model araçlar-yatlar-şık restoranlar-moda kıyafetler-pahalı takılar-kirli sakallı esas oğlanlar vs vs vs olacak...

Bu diziler 4-5 yıldır inanılmaz bir alt kültür inşa etti.
Artık sıradan hayallerimiz yok. Yaşam sınırımız 2017 merso...
Kızlar tatmin olmuyor. iki kıçı kırık balon ile doğum günü kutlamasına fit değil ergen kızlarımız. Entrika istiyor. Lüks restoram istiyor. Kadına şiddete hayır diyip kodumu oturtan erkek seviyor. Hikayesi olan romantik bulışmalar, instagtamda 200 beğeniden az almayacak şık yemek masaları, olağanüstü detaycı evlenme teklifleri istiyor.

Dönüşüyoruz benim gariban sözlükçülerim. Sizler; biz olarak kalan nadir insanlarsınız hissediyorım çünkü yazacak şeylerini bağıracak öfkeniz olduğu için buradasınız.

Komşu gezmeleri bitti. Çay ocakları dönemi sona erdi. Mahalle aralarında köşebaşında çekirdek yiyen gençleri nargile kafelere kaptırdık. Komşu kızı sevmelerinin yerini dm den yürümeler aldı.

Ve hepsinin yanında artık çok yüksek şeylere özeniyoruz.

Kusura bakmayın ama müteahhit ekonomisi olan bir ülkede asgari ücret gerçeği ile tanışacağınızı bilin. Nefretinizi diri tutun...sözlükte kalın. Çünkü hepimiz çok sinirliyiz...