bugün

yılmaz vural

igor tudor, ismail kartal, slaven bilic, bülent korkmaz, gheorghe hagi, carlos carvahal hatta ve hatta jan olde riekerink gibi deneyimsiz hocalari takimin basina gecirmekte bir beis gormeyen 3 buyukler bu adama niye ve nasil sans vermiyor anlamiyorum.

ulan tamam, adamin deli dolu bi havasi var, belki alay edilecek bir tarzi var istediginiz karizmaya sahip degil tamam da ulan deli ibo, selcuk sahin, umit ozat, sabri sarioglu gibi adamlar da futbol oynadi yillarca bu uc buyuklerde.

teknik/taktik/tecrube acisindan yukarida saydığım hocalarin hepsini cebinden çıkarır yılmaz hoca, motivasyon katkısı da çabası, bir tek karizması yok daha doğrusu matrak bir adam biraz ama o da çalıştığı takımların hep küme dusme potasinda olmasindan kaynakli. Adam başarı olmayinca makaraya vuruyor ne yapsin amk.

igor tudor denen gavattan bin kat fazla hak ediyor bir uc buyuk deneyimini. bu adama ölmeden bir büyük takim yonettirmeyen 3 buyuklerin yoneticilerinin abv.

not : bugun yaptığı ayni anda 3 degisikligi gotu yiyip de yapacak tek adam var bu ulkede o da fatih terim. birine her kapilar acilirken otekinin asansor hoca olmasi kafamda soru isaretleri olusturuyor.

zafer editi : tebrikler hoca, insallah bir gun hak ettigin noktaya gelirsin.