bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

hiç plan yapmamışken bir arkadaşı görmek için şehir değiştirmiştim. o günün sabahı uzun zamandır konuşmadığım birisinden mesaj geldi. sohbetimiz eskisi gibi ilerledi. ilerledikçe onun çevresinde ki bazı kişilerle tanıştım. bazı kişilerde ki bazısı hayatıma girdi. ilkler her zaman güzeldir. ilk çocuk, ilk adım, ilk nefes, ilk kez el ele tutuşmak, ilk kez sevişmek, ilk kez ayrılmak bile güzeldir. en azından tecrübe katar yediğin o ilk tekme. burada önemli olan her anı ilk gün ki gibi yaşamaktır. bazı insanlar çıkıyor karşınıza sanki yıllardır tanışıyormuşsunuz hissi oluşuveriyor. bu '' bazı'' da o kişilerdendi benim için.

aradan zaman geçti kader o ya. onun annesi benim peder bey hastalandı. kaderin cilvesi bu olsa gerek. ikimiz de ailemizle ilgilenmek zorundaydık. birbirimize ayıracak pek vaktimiz yoktu. o kısacık vakti de birbirimizin annesini, babasını sormakla geçiyordu. bir süre sonra o ufacık ayırdığımız zaman da yitip gitti. hiç konuşmamaya başladık. aranızda bypass'ı bilen varsa el kaldırsın? tamam şimdi indirin ellerinizi. bilmeyenler için açıklıyorum. azraille çift kale maç yapmanın adını bypass koymuşlar. babamın ameliyat haftası gelmişti. beni babam büyüttüğünden bu hayatta tek önem verdiğim 2 kişiden birisidir. sırf her an yanımda hissedeyim diye imzasını koluma yazdırmışlığım var. neyse işte. o hafta bana hiç yazmadı. en çok desteği de ondan beklemiştim. çünkü allah bana mesaj yollamış olabilirdi. sana bir hatun yolluyorum ve bu zor zamanında yanında olacak diye. olmamıştı. en son buluştuğumuz da annesinin yanından hastaneden geliyordu üstünde eşofman vardı '' beni bu şekilde son görüşün olacak '' demişti paspallığını vurgulayarak.. gerçekten de onu son görüşüm oldu.

bazı şeyler hemen başlar hemen biter. hem de tek bir söz söylenmeden.

bunları neden yazdım bilmiyorum belki 2 saat sonra bu yazdıklarımdan pişmanlık duyacağım. benim gibi derdini anlatamayan insanlar yazarak boşaltıyor içinde ki zehri.

- bu entry üstün tolkien teknolojisi tarafından tasarlanmıştır, bir süre sonra kendini yok edecektir-.