bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Sozluk;

Geceleri uyuyamama nedenlerim var.
Bi yavşakla cikiyodum.

Beni çok fazla kazanacagim bi işe girmeme engel olup ayrıldi.

Alay eder gibi.. para bizden de önemli degil diyordu. Bende montumu ve telefonunu caldim. Para bizden önemli değil ya.

Kendime daha az kazanacagim ama güzel bi iş buldum. Calisiyordum..

Bu arada biz ayriyiz ama benim içim hala sogumamis. Daha fazla kazanacakken düsurüldugum durumdan az biraz şikayetciydim. Ama çok da degildim cunku starbucksta barista olmus, 15 gun işte kalirsam sertifikam olacakti. Tabi ayda 4 bin kazanacagim modellikle yarisririlamazdi..

Kin doluydum. intikam da almak istiyordum ama gecmiste sevgi beslediğim bu beyi, evet hala seviyordum.

Kararsizdim. Bariştik.. beni telefon için barismadigina annesinin ustune turlu yeminler ederek ikna etti. Bu 2 hafta boyunca 6 mont alacak kadar paramı yedi. Sabah işte calistim aksam onla kaldim, uykusuz 3 gün gecirdim, bu şekilde. Haliyle işte verim veremedim ve bunisten de oldum. Sonra aniden terkedildim. 10 saat bile gecmemisti boyle bi geceden. Seni seviyorum demesinin ustunden. Bu 10 saatte yasam belirtisu alamadim cocuktan. Arkadaslarina da baristigimizi soylememis en son arkadasini aradim bu piçi sormak icin, sesi geliyo ama yok diyolar. Hala ayri sandiklari icin bizi neyse..

Ama ben aptalım hala akillanmadim.

Sakarya da okuluna gittim, yine aklimda intikam almakla barismak arasinda bi kararsizlik. Baristik. Yine çok iyi davrandi basta. Sevistik, saat oglen 5 ve son otobus saat 10 da felan. Evden cikar cikmaz arkadasini arayip plan yapti. Bi yere dogru yuruyoruz baktım Beni otobuse bindirdi. Isini bitirip, arkadaslariyla ustune bi de plan yapti. Ben o kadar istanbuldan bunun icin mi geldim? Arkadaslariyla her zaman takilabilirdi.

Gercekten cok agir geldi. Ben kazanacagim parayla 3 tane telefon, harcadiklarimla 5 tane mont alirdim. Hem işimden,hem paramdan,hem insanlara olan sevgimden, gecelerimden oldum.

Peki neden?

Bana insanlar seninsanlar saeece sikmek icin cikar diyodu,

Cirkin de diyodu.

Kendisi basta bu yuzden cikmis.

Ben postal parka bol sweatshirtle dolasan, usenip sacini bile taramayan bi insanim. Benimle neden sikmek icin çiksinlar? Ben disiligimi on plana cikartan seyler bilerek isteyerek giymiyorum. Dikkat cekmiyim erkeklerin potansiyel bremini gibi olabileyim diye..yavsamasinlar diye yapiyodum. Bi kac kisi benle ilgilendi diye bunu soyluyodu, kendi fikri bu oldugu icinmis demekki. Sikmek nedir ya benim daha ciddi bi iliskim olmamisti bile.

Ama anladim ki asil her tarafini acarsan senden korkuyo erkekler. Laf soyleyemiyo heralde.