bugün

dış mihraklar

Türkiye'ye karşı maalesef üstün gitmektedirler. 98'de Suriye'ye bütün dünyanın gözü önünde girecek olan ve "Bir tarafından girer, diğer tarafından çıkarız." diyen ordumuz öyle bir hale getirildi ki, 2016 da El-Bab'a zor ulaştık. Gerçi gerilla savaşı hakimdi, cephe savaşı yapmadık ama 2008'de ergenekon, 2010'da balyoz. Ordumuza darbe üstüne darbe indirildi. Yargımız çok önemliydi, ona da fethullahı soktular sonra da temizliyoruz diye ne hale getirdiler allah bilir. Derin devletimiz meclis-asker-yargıydı.

Meclis, baştakini denetler kafasına göre iş yapmasını engellerdi. Örnek 1 Mart tezkeresi. Hadi meclis yanıldı. Yargı yanılmazdı. Yargı da yanıldı, asker ne yapacağını bilirdi. Şimdi hepsi dağıtılmış durumda, mecliste halkın değil paranın temsilcileri bulunmakta, asker çukura atıldı. Çıkmaya çalıştıkça daha fazla kan kaybediyor. Yargı zaten çoktan bu mihrakların eline geçti.

Ama unutulmamalıdır ki etkiye tepki vardır. 20. yüzyılın başında bir tane Mustafa Kemal çıktı. Yapılanlar şu anki şartların yanında hiçti. Şimdi ise 21. yüzyılın başındayız ve 100 yıl öncenin senaryosunu çizdiler yeniden. Bu sefer bir tane mustafa kemalle değil, onlarca mustafa kemalle uğraşacaklar.
güncel Önemli Başlıklar