bugün

sözlük yazarlarının rüyaları

Dun gece gordugum sabah 5 gibi uyanip unutmayayim diye not aldigim ruyamin bir kismini paylasmak isterim. Sonrasinda yine uyudum ama tabii ki devami gelmedi.

Yolda yururken bana zit yonde yuruyen bir cift goruyorum. Kadinin kucaginda bebegi var. Adam kadina yuksek seste bir seyler soyluyor. Yakinlastikca aslinda hakaret ettigini duyuyorum. Namussuz bir yandan da kadini hirpalamaya basliyor. Kadinin kucagindaki bebek yere dusecekmis gibi oluyor ama dusmuyor. Durup izlemeye basliyorum. Adam donup bana sinirli bir bakis firlatiyor. Uzaklasip gidiyorlar.

Ertesi gun ayni cifti ayni yerde tekrar goruyorum. Yine ayni sekilde adam kadini hirpaliyor, bu sefer daha siddetli. Biraz ileride bekleyen 2 tane adam goruyorum aha diyorum sivil polis bunlar. (Nereden bildigimi inanin bilmiyorum.) Telefonumun on kamerasini acip kendi fotografimi cekiyormus gibi yapip arkamdaki les adami yakalamaya calisiyorum. Guya caktirmayacagim ama adam beni goruyor. Bana dogru gelip telefonumu almaya calisiyor. Daha once bahsi gecen sivil polisler gelip hayirdir bir problem mi var diye soruyorlar. Ben de benimle yok ama surdaki kadinla var deyip kadini gosteriyorum. Polisler adamin koluna giriyorlar. Olay orda benim icin sonlaniyor.

iyilerin dostu, kotulerin dusmani olarak bir ruyam daha nihayete eriyor.