bugün

pkk lı kadınlar

Genelde pkklı erkekler pis kokarlar. Hatta kendilerine özgü bir kokusu vardır orospu çocuklarının. Duyarsanız o kokuyu "Buradan geçmişler." dersiniz, öyle havaya karışıp gitmez bu koku, hava bile kabul etmez amk. Kadınları ise bu kokudan daha leştir. 100 tanesini tek tek bağlayıp götürün. Yine o kokuya alışamazsınız. Genelde dağda ağaçlardan çıkan doğal besinle (Hayvana versen hayvan ölür bunu. Kokusu bile yanına yaklaştırmaz.) beslenirler. Boşaltım ihtiyaçlarından sonra boşaltım organlarını genelde ya taşa, ya da cama silerler.

Kendilerine "TC askeri sizi yakalarsa tecavüz eder." derler. Kendileride doğru olmadığını bilir bunun fakat askerin eline düşünce titremeye konuşamamaya başlarlar. Sonra görürler ki TC askeri tecavüz etmiyor. Yere yatırıyor. Burnunu eliyle kapatıyor. Ağzından burnundan kan getirene kadar tekmeliyor kendisini, kanas kullanan narin(!) elleri ile kafasını gözünü kapatmaya çalışıp ciyakladıkça daha çok vuruyor.

Ağzı burnu dağılıp bağlandıktan sonra TC'ye dua ettiğine eminim. Çünkü başka ülke olsa orada kimse durmaz öldürene kadar tekmeler onu. Neyse ki mağaradan düştü. TC askeri bir şey yapmadı.