bugün

pippa bacca tecavüzcünün nedeni milliyetçiliktir

Kadına yönelik şiddeti münferit olaylardan sayarak ve bir kendini bilmez sapığın eylemi olarak nitelendirmek neticesinde gözden kaçırılmak istenen erkek egemen kültürün kadın vücudunu cinsel bir obje olarak sahiplenerek , kadının kamu hayatında , toplumsal ve iktisadi hayatta her zaman ikinci planda kalmasını arzu etmiş olan burjuva sınıfının bilinen yüzünü gösteren bir tespittir.

Din denilen dogmalarla yetiştirilen ve işsizlik , yoksullukla ezilen , emek kavramı unutturularak sadece sermaye ekonomisinde köşeyi dönme yoluna itilen bireylerin oluşturduğu bir toplumda burjuva sınıfının dahi sahiplenmek istemeyeceği ve reddedeceği türden bir adamdır pippa bacca'ya tecavüz ederek onu öldüren bu canavar .Burjuva sınıfının bu muhteşem inkarının arkasında bütün bu olaylara sebep olduğunu bilmesidir.

Burjuva sınıfı insanları yer altında yaşamaya mecbur bırakan ve teknolojik orta çağda insanlara burjuvazi lümpenliği aşılayan bir sınıftır . Bu tür olaylara tepkisi ise ancak milliyetçi bakış açısından olabilir : " Bizi rezil ettin tüm dünyaya şeklinde de " olmuştur gazate başlıklarında . Kadına yönelik şiddete gösterdiği tepki bile milliyetçi bir şablondan oluşan burjuvazinin erkek egemen yapısı aslında kadına yönelik şiddetin temelindeki milliyetçi-dinci dogmalarla kapitalist sistem hiyerarşisine angaje edilmeye çalışılan kendi lümpen sınıfının üzerindeki milliyetçi baskının bir cinsel tezahürüdür pippa bacca'nın öldürülüşü.