bugün

hesabı kız arkadaşına ödeten erkek

annesinin küçük bir çocuk gibi davranması nedeniyle bireyin kültür ve karakter kazanamaması sonucu toplumsal normların baskısı ve ataerkil toplumun temel taşı olan "erkek güçlü olmalıdır" düşüncesini ödediği hesapla, masaya koyduğu anahtar ve cüzdanla sağlayabileceğini düşünen erkeklerin hezeyanıdır.

para, akıllı her insan için araçtır efendim. sırf para için bir insanla bir ömür yaşamak da sevmediğin bir işi yapmak da en iyi tabirle aptallıktır. insan sevdiği işi, en iyi şekilde yaptığında para zaten kendiğinden gelir. gelmezse bile bu kişi hayatta mutlu olma sebeplerinin mutsuz olma sebeplerinden daha fazla olduğunu bilir çünkü doğru şeyi yaptığını biliyordur.

lafı fazla uzattım sanırım. kısaca söylemek gerekirse insan sevdikten sonra ha hesabı erkek ödemiştir ha kadın ödemiştir önemli olmamalıdır. para hele ki ciddi düşünen insanlar için araçtan öte olmamalıdır. yoksa ileride ciddi problemlere yol açar.

son olarak "hesabı kadına ödeten erkek ılıktır" diyen insan tipinin aynı zamanda ilişki bitince utanmadan arkadaş ortamında "kıza x lira harcadım yine de bir kere vermedi" dediğini de unutmamak gerekir.