bugün

100 milyon fenerbahçe taraftarı var diyebiliriz

reha muhtar'ın sunduğu haber programında yaptığı açıklamaya benzeyen şey.

bir keresinde kendisi arkasındaki türkiye haritası'nı göstererekten "benim arkamda 70 milyon var" demişti. bu da o hesap olmuş. yalnız o arkandakiler seni ne kadar destekliyor, iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de senin yanındalar mı o önemli. ona kalsa en çok sinek bokun üstünde olurmuş derler.

kalabalık bir arkadaş grubun vardır. para bol olduğundan onlara yedirip içiriyorsundur, herkes seni hesapta acayip seviyordur. sonra yolda yürürken bir bakarsın, karşıdan şu an birlikte olduğun gözde'nin eski sevgilisi hüseyin geliyor. eleman da sana zaten tilt olmuş, onun hayatında en sevdiğin kıza paran sayesinde sahip oldun diye.

hüseyin'in yanında 5 arkadaşı, senin yanında 8 arkadaşın vardır. sayı olarak kalabalıksınızdır ama diğerleri tırsaktır. daha önce hiç kötü gün görmemişler ki. hep paranla alemlere götürmüşsün, hep yanında yiyip içmişler. kavga edileceğini görünce, hepsi sıvışırlar. bir bakmışsın hüseyinler hala 6 kişi, ama senin yanında 2 arkadaşın kalmış. yani topu topu 3 kişisiniz. ee ne oldu? kötü günde sadece 2 arkadaşın yanında, diğerleri topuk. belli bile etmezler senin arkadaşın olduklarını.

varsın olsun 10 milyon taraftarın olsun ama temiz olsun, seni iyi günlerinde sevinsin, kötü günlerinde de kollasın.

gerisi hikaye...