bugün

fenerbahçe nin çeyrek finale çıkması tesadüftür

Mantıksız önerme.
Evvela şu nokta anlaşılmalı. Başarı devamlılık demektir. Bu devamlılık sağlanamadığı takdirde işin içerisine tesadüf kelimesi girer çok doğaldır.
Kaldı ki adnan polat'ın da "maddi açılardan desteklenemeyen başarılar tesadüfi olarak anılmaya mahkumdurlar" demeci bu anlamda bizleri doğrular.
Fenerbahçe ezeli rakibinin aksine avrupa'da ilk defa hatrı sayılır bir noktaya geliyor. Bu başarının tesadüfi olup olmadığını zaman gösterecek, Fenerbahçe bu başarısını sürdürür avrupa kupalarının gedikli çeyrek hatta yarı finalisti hatta kimbilir belki de sahibi olmaya başlarsa o zaman olayın tesadüf değil sistemli bir çalışma ürünü olduğu ortaya çıkacaktır. Kaldı ki bu böyledir çünkü ortada büyük emeklerle kurulmuş bir yapı var. Başarı ve başarılar tabidir ki gelecek. Çünkü Fenerbahçe'de fenerbahçe armasının telif hakkını kulübe satmayı teklif edebilecek zihniyette fenerbahçeliler yönetimde ya da camiada etkin değil. * Aksi takdirde fenerbahçemiz'in başarılarına da tesadüfi denilmesinin önü alınamaz.