bugün

ilerde suriyeliler türkiye nin başına bela olacak

bütün düşüncemle ve geleceğin getirceklerinden emin olarak katıldığım surıyelılerin turkıye geleceği hakkında bir yararlarının olmayışıdır. bır kere bu adamalr kendi vatanlarını bırakıp kactılar. daha doğrusu savaştan kactılar. hıc bırısını gözumde adam yerıne koymuyorum cunkı bızım dedelerımız duşman toplarmızı ele gecırmesın dıye kazma kurekle savaşıp uzum hoşafıya doydu. bazen ac yattı.

o surıyelıler o kadar aclar kı fızıkı aclık değil bu. paraya madııyata szengınlığe kıbıre aclık kendılerını bıle şimdiden üstün görmeye turkıyede ıstedikleri gibi davranmaya başladılar bızım kızlarımıza bıle sarkıyorlar. ben bu mılletın muslumanlığından bıle emın değilim kardeşim bızım gayımz olsun, ateistimiz olsun nerde nasıl davranıcanı bıle bılıyor bu adamlara bı muslımanlık reklamı yapıştırdılar alakası yok muslumanlıkla bunların . eğer olanları varsada ben hıc görmedım kanadaya sığınan surıyelı aile dınını değiştirdi hrıstıyan oldu.

nerde sızın mıllet olmanız dınınız ınsanlığınız . surıyelıler metrobusde koltuğa bıle oruramazlar ayakda durup yer bıle kaplıyamazlar cunkı onların dedelerı bu vatan ıcın hıc bırşey yapmadı turıst bıle değiller . onlara kamp kurduk kamplardan kacıp ıstanbulda ızmırde dılenmeye calıştılar bu da yetmedı guya avrupaya kacma hevesı bunları sardı.

yaw kardeşim sen savaşı bır sans bılıp ekonomının ıyı olduğu avrupaya coluğunu cocuğunu yayan neden götürüyorsun. herkesın sana neden yardım edmesını beklıyorsun sen kımsınkı bugune kadar kendını acındırmaya calışıp aslında kendını o duruma bilerek düşüren bıri olduğunu kabul etmiyorsun. iğrencler sonuc bu. ve bızım başımıza bela olcaklar. ayrıca onlar benım kardeşim değil.hanedan ahlakına sahıp olmayan ve cöllerin tozu ıcınde boş abaza ve cehaletle büyümüş bir kişi nasıl benım kardeşim olabılır.

şurdaki yazarları toplayıp bi zirve yapmak lazım.